Visoki rast prihoda BNP Paribas Cardif osiguranja u 2015.

Autor: Poslovni.hr , 19. siječanj 2016. u 16:48
Foto: Thinkstock

Tijekom 2015. u Cardifu su postavljeni i novi standardi poslovanja te uvedena različita dodatna mjerenja koja pokazuju uspješnost.

U BNP Paribas Cardif osiguranju poslovanje u 2015. ocjenjuju vrlo uspješnim, Društvo je ostvarilo prihod u visini 67 milijuna kuna što je rast od 20-ak posto u odnosu na rezultat iz 2014.  

Takvom je učinku, ističu u Upravi,  svakako pridonio uspješan nastavak suradnje sa Zagrebačkom  i Veneto bankom, te prodaja dvaju novih proizvoda u partnerstvu s Privrednom bankom Zagreb. Početkom 2016. u suradnji s Vipnetom Cardif je lansirao novu uslugu od koje također imaju velika očekivanja.

Tijekom prošle godine, podsjećaju,  još snažnije orijentirali su se na educiranje korisnika i društveno odgovorno djelovanje  kroz pripremu dodatnih dokumenata koji služe pojašnjavanju uvjeta korištenja proizvoda ponuđenih tržištu i tako olakšavaju razumijevanje osnovnih pojmova u osiguranju. 

U fokusu društveno odgovornog poslovanja BNP Paribas Cardif osiguranja u Hrvatskoj su projekti usmjereni na pomoć djeci, pa je nastavljena suradnja s Udrugom roditelja Korak po korak u okviru koje su podržani projekti „Mama je mama“ i otvaranje savjetovališta za maloljetne i mlade roditelje. 

Donacijom Cardifa realizirano je uređenje prostora, opremanjem s namještajem i kroz nabavu opreme za novorođenčad. U projekt su se uključili i zaposlenici društva koji su pomogli ne samo u slaganju namještaja već su predstavnike udruge, njihove korisnike i najmlađe štićenike dodatno razveselili igračkama, odjećom, obućom i higijenskim potrepštinama.

Tijekom 2015. u Cardifu su postavljeni i novi standardi poslovanja te uvedena različita dodatna mjerenja koja pokazuju uspješnost, poput praćenja omjera prijavljenih naspram isplaćenih šteta. Usto, provedeno je i istraživanje zadovoljstva među partnerima i klijentima na bazi Net Promoter Scorea, koje pokazuje postotak omjera partnera/klijenata koji bi usluge ponuđene tržištu od Cardif osiguranja preporučili potencijalnim  klijentima. Rezultati svjedoče visoku profesionalnost u tržišnom nastupu društva što je dalo odličnu ocjenu u rasponu od 8,5 do 10.

Komentirajte prvi

New Report

Close