Stanovnicima Dubrave IKEA poslala katalog na rumunjskom jeziku

Autor: Poslovni.hr , 18. rujan 2016. u 12:30
Foto: Pixsell

Onima koji žele katalog na hrvatskom jeziku, a primili su onaj na rumunjskom, iz Ikee poručuju da im se mogu obratiti kako bi primili svoj primjerak hrvatskog kataloga.

Na kućne adrese brojnih građana Zagreba na području gotovo cijele Dubrave, umjesto na hrvatskom pristigao je Ikein katalog za 2017. na rumunjskom jeziku. tPortal je provjerio zašto se to dogodilo i zbog čega Ikea, suprotno ljetnim uputama policije o sigurnosti od provala, kataloge vješa po kvakama na ulaznim vratima stanova i kuća

Iz Ikee, uz ispriku, poručuju da je dijelu građana Zagreba promotivni katalog za 2017. na rumunjskom jeziku stigao 'zbog logističke pogreške'.

Onima koji žele katalog na hrvatskom jeziku, a primili su onaj na rumunjskom, iz Ikee poručuju da im se mogu obratiti kako bi primili svoj primjerak hrvatskog kataloga. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

Ma sve je to isto Dubrovnik, Dubrava, Zagreb…. Svi koji zele katalog na hrvatskom nek se “zalete” u rumunjsku tamo su valjda, ha,ha

Fahrudin, moja greska, procitao sam cijeli teksr, ali eto valjda zbog nekih losih iskustava s Dubrovnikom umislio se da se radi o njima 🙂
Sve sto sam napisao stoji 🙂

Odgovornoj osobi ide otkaz – nema šta. S druge strane ovo je sprdnja sa tvrtkom koja je ulagala u RH i pridodaje njenoj gospodarskoj vrijednosti. Dakle – fail!


I sta sad reci na ovo, stanovnici Dubrovnika koji iovako nikako ne zele biti u Hrvatskoj, a da oostalim stvarima i ne govorim dobili letak na rumunjskom, vau to me skroz potreslo, kao sto njih jako briga sto se desava s ostatkom Hrvatske. Nazalost imao sam prilike biti u kontaktu s njima sto se tice osla, ali i da radim za 0 kuna nema sanse jer dolazim iz Hrvatske, a ne Dubrovnika, govorim o poslovanju tvrtke, a ne o zaposlenju da ne bi bilo zabune.

Pa tekst govori o zagrebačkoj Dubravi, a ne Dubrovniku?! Jesi ti uopce otvorio i pročitao tekst?

Mislim…

Hebate, ja očito precjenjujem obrazovnu razinu populacije koja čita poslovni portal i novine.

New Report

Close