Nakon Ljubljane i Cimosa, HEP dobio 
u Sloveniji ugovor s Lukom Koper

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2015. u 21:59
Foto: Borna Filić / Pixsell

“Ovaj novi poslovni uspjeh dokazuje da je HEP konkurentan i sposoban odgovoriti na najzahtjevnije potrebe svojih kupaca na susjednim tržištima”.

HEP Energija, tvrtka kćer Hrvatske elektroprivrede (HEP) u Sloveniji, dala je najpovoljniju ponudu za opskrbu električnom energijom Luke Koper, a dvogodišnji ugovor ukupno je vrijedan 1,8 milijuna eura. Kako su istaknuli iz Hrvatske elektroprivrede (HEP), Luka Koper kupac je velikog volumena, jednako kao i Ljubljana, koju već opskrbljuju zajedno s nizom slovenskih tvrtki.

“Ovaj novi poslovni uspjeh dokazuje da je HEP konkurentan i sposoban odgovoriti na najzahtjevnije potrebe svojih kupaca na susjednim tržištima, gdje smo sve prisutniji”, navodi predsjednik Uprave HEP-a Perica Jukić.

Ističe da je ugovor s Lukom Koper važan dio strategije širenja HEP-a u regiji. HEP je u svibnju dobio ugovor za opskrbu električnom energijom grada Ljubljane. HEP Energija u Sloveniji ima više od 150 kupaca i više od 3000 obračunskih mjernih mjesta, čime je osvojila pet posto slovenskog tržišta.      

Komentirajte prvi

New Report

Close