FOTO: Pogledajte kako izgleda novi INTERSPAR u Rijeci koji nudi više od 30.000 proizvoda

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2018. u 10:12
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

INTERSPAR je smješten u prizemlju novoizgrađenog centra, a ispod njega je velika podzemna garaža s 222 parkirna mjesta i 5 punionica za električne automobile.

Uz bogati zabavno-umjetnički program, sinoć je u Rijeci otvoren novi INTERSPAR Rujevica.

>>Otvara se najljepši SPAR u Hrvatskoj: Investicija od 23 milijuna eura, zaposleno 120 novih djelatnika

Zapošljavat će 120 djelatnika i na 4.000 kvadrata prodajnog prostora kupcima nuditi više od 30.000 proizvoda. Na policama novog hipermarketa više od 70 posto je domaćih proizvoda, a među njima i oni lokalnih proizvođača. Na policama će se tako naći svježe meso tvrtke Fućak Čavle; kolači, torte i pekarski proizvodi iz Radnika Opatija; Zlatna Vrbnička Žlahtina iz vinarije PZ Vrbnik iz Krka; tjestenina i mliječni program iz PIK-a Rijeka te tjestenina tvrtke Mariolina iz Krka.

INTERSPAR je smješten u prizemlju novoizgrađenog centra, a ispod njega je velika podzemna garaža s 222 parkirna mjesta i 5 punionica za električne automobile. Na vanjskom parkiralištu nalazi se još 40 parkirnih mjesta. U prizemlju INTERSPAR-a kupci će moći odmoriti u restoranu „Tutto Bene” s terasom i pogledom na more.

Komentari (3)
Pogledajte sve

A pise 70% domacih proizvoda… a vidjet ce se,,, ali neka tih centara, barem proizvodaci imaju siru distribuciju, vise kanala prodaje, pa mogu u ugovorit mozda bolje uvjete

Ovi se šire ko kuga, ubacili par domaćih proizvoda a ostalo sve iz italije jel kao Riječani još pate na namirnice iz Trsta

meni djeluje na čvrstim nogama
jedne su samo malo slabašne

New Report

Close