Cammeo ulazi u sve gradove i zapošljava još 1000 ljudi

Autor: Suzana Varošanec , 27. prosinac 2016. u 08:11
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

Direktor i vlasnik Cammeo Grupe Vladimir Minovski kaže da ima uhodanu šemu kroz poslovni model Cammeo Partner koji će dovesti do otvaranja gradova u nekoliko mjeseci.

Za razliku od početnog debakla liberalizacije splitskog taxi tržišta i u očekivanju nove runde odlučivanja tamošnjih gradskih vijećnika, Slavonija je tržište koje pokazuje otvorenost uslugama po modelu s kojim funkcionira Taxi Cammeo. Kompanija pod vodstvom direktora i vlasnika Vladimira Minovskog u Vinkovcima je tako ovih dana izvrsno započela s radom, i u tri dana besplatnih vožnji primjerice prevezeno je gotovo 1000 putnika.

No, Cammeov call centar zaprimio je više od 1200 ulaznih poziva, pohvalili su se iz Cammea, naglašavajući da ih “posebno veseli što Vinkovčani koriste i mobilnu aplikaciju kako bi besplatno naručili svoju vožnju pa je tako 15% vožnji naručeno putem aplikacije”. U Vinkovcima Cammeo ‘starta’ s flotom od tri nova, moderno opremljena vozila zapošljavajući 12 djelatnika, a ubrzo kani povećati broj vozila i zaposlenika. No, nakon Vinkovaca plan je provesti širenje poslovanja na sve hrvatske gradove, potvrđuje Minovski, i otkriva da su u prvom planu već na početku 2017. na redu Požega, Križevci i Slavonski Brod, dok će kasnije ići primjerice Gospić i Karlovac, odnosno svi gradovi u kojima broj taksi dozvola nije ograničen.

“S obzirom na našu već uhodanu šemu do otvaranja gradova će doći vrlo brzo, već u sljedećih nekoliko mjeseci”, kaže Minovski. Brzi ritam širenja na sve hrvatske gradove po njegovim riječima omogućava specifični poslovni model nazvan Cammeo Partner kroz koji u narednih godinu dana planiraju provesti svoju ekspanziju na domaćem tržištu, a potom i u regiji.

“Naš poslovni model Cammeo Partner u narednih godinu dana pruža nam mogućnosti kojima možemo osigurati zapošljavanje za novih tisuću osoba. Ovo je samo prva faza projekta, dok ćemo u drugoj fazi na taj način pokrenuti poslovanje i u drugim zemljama naše regije te osigurati zapošljavanje za novih tisuću osoba”, najavljuje Minovski.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bravo. Zdrava konkurencija donosi zadovoljne krajnje korisnike.

New Report

Close