Admiralex Ltd idealan partner u trgovanju valutama, CFD-ovima na dionice, plemenite metale, dioničke indekse i energente

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2014. u 09:42
Fotografija: Admiral Markets

Kompanije u Admiral Markets grupaciji posjeduju više različitih licenci za rad u nizu zemalja diljem svijeta

Ciparska investicijska kompanija Admiralex Ltd (licenca broj 201/13) koja je dio grupacije Admiral Marketsa je daleko najveći broker koji pruža uslugu trgovanja valutama, CFD-ovima na dionice, plemenite metale, dioničke indekse i energente u Hrvatskoj te posjeduje sve potrebne dozvole regulatora kao i notifikacije iz zemalja članica EU. Kompanije u Admiral Markets grupaciji posjeduju više različitih licenci za rad u nizu zemalja diljem svijeta.

Trgovanje se odvija preko trgovačkih platformi koje se instaliraju na osobno računalo. Platforme su besplatne i imaju takozvani Live feed s tržišta tako da investitori imaju realnu sliku kretanja cijena. Kupnja i prodaja financijskih instrumenata zbog direktne povezanosti s tržištem odvija se u djeliću sekunde.

Preko svih platformi Admiral Marketsa moguće je izraditi vrlo kvalitetnu analizu te upravljati svojim trgovinama. Svi oni koji su trgovali dionicama znaju kako nekada zna biti frustrirajuće prodati kupljene dionice jer zapravo sa samom prodajom svojih dionica moraju srušiti njihovu cijenu. Važno je naglasiti da je likvidnost forex tržišta puno veća od domaćeg dioničkog tržišta. Kada investitor odluči zatvoriti svoju trgovinu i vratiti se u cash poziciju, to može napraviti uz samo jedan klik mišem i pozicija je zatvorena u nekoliko desetaka milisekundi.

Investicijska tvrtka Admiralex Ltd pridržava se svih potrebnih zahtjeva vezanih za sigurno upravljanje novcem svojih klijenata. Sva sredstva Admiralex-ovih klijenata odvojena su od novca kompanije. Također je vrlo važno naglasiti da su sredstva klijenata osigurana od strane Investor Compensation Fund-a (ICF) do iznosa od 20.000 eura po klijentu u slučaju bankrota investicijske kompanije.

Admiralex Ltd, koji klijentima omogućuje jednostavan i brz pristup financijskim tržištima putem najsuvremenijeg softvera te uvijek dostupnu korisničku podršku, i dalje će razvijati svoju mrežu klijenata u Hrvatskoj te im nuditi svoje usluge na najvišoj mogućoj razini.

Komentirajte prvi

New Report

Close