Sense Consulting osnažuje poslovni tim

Autor: Poslovni.hr , 24. rujan 2014. u 12:13
Dijana Radečić

Novi konzultanti jačaju kompetencije tvrtke u području financijskog savjetovanja i EU fondova te ljudskih resursa.

Konzultanstska tvrtka Sense Consulting nastavlja s trendom zapošljavanja mladih i obrazovanih stručnjaka. Tako će savjetnički tim tvrtke osnažiti Dijana Radečić koja dolazi na mjesto suradnika u ljudskim potencijalima Kristina Zeman i Maja Bošnjak nove su savjetnice na odjelu za EU fondove i RH poticaje, dok će se Jelena Glavaš priključiti odjelu financijskog savjetovanja u Sense Consultingu, priopćeno je iz tvrtke.

Dijana Radečić dolazi na mjesto suradnika za upravljanje ljudskim resursima, a bit će zadužena i za poslove korporativnog prava. Kao stručnjak za javnu nabavu biti će podrška timu za provedbu projekata kao i za pružanje podrške u upravljanju sustavom kvalitete ISO 9001:2008. Radečić je stekla zvanje magistre prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a prije zapošljavanja u Sense Consultingu radila je u javnom sektoru gdje je stekla široko iskustvo u pravnim poslovima.

Kristina Zeman nova je mlađa savjetnica u Sense Consultingu te članica projektnog tima za pripremu i izradu projektnih koncepata te provedbu projekata financiranih iz EU i hrvatskih potpora. Obavljat će poslove izrade analiza i studija za iskorištavanje poslovnih mogućnosti dostupnih privatnim tvrtkama, istraživanje tržišta i sektorske analize te komunikacije s potencijalnim klijentima. Zeman je završila studij Prostornog planiranja i regionalnog razvoja na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, nakon čega je odradila program studentske prakse u Sense Consultingu.

Maja Bošnjak nova je mlađa savjetnica u odjelu za EU fondove i RH poticaje Sense Consultinga, a zadužena je za poslovno savjetovanje malih, srednjih i velikih poduzetnika po pitanju bespovratnih sredstava iz EU fondova i državnih izvora. Sudjelovala u izradi projektnih zahtjeva i dokumentacije, poslovnih planova te analiza i studija u okviru natječaja nacionalnih institucija i EU fondova (MINGO, MINPO, EFRR) te u provedbi projekata financiranih iz EU i nacionalnih izvora. Bošnjak je diplomirala marketing na Ekonomskom faklutetu u Osijeku, a položila je državni stručni ispit pri Ministarstvu uprave u Zagrebu.

Jelena Glavaš je na funkciji mlađe savjetnice u odjelu financijskog savjetovanja Sense Consultinga, a zadužena je za izradu poslovnih planova, investicijskih studija i financijskih modela te za sudjelovanje na projektima restrukturiranja. Sudjelovala je na internim projektima, kao i projektima u raznim industrijama kao podrška pri izradi investicijskih studija, restrukturiranju poduzeća i provedbi projekata financiranih iz EU i hrvatskih potpora. Glavaš je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Analiza i poslovno planiranje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close