Nove akvizicije Cesar i Trgo

Autor: Poslovni dnevnik , 04. prosinac 2014. u 21:59
PD

Temeljem trendova i očekivanja na tržištu komercijalnih nekretnina, Colliers International širi svoj stručni tim na dva nova člana u Odjelu savjetovanja i posredovanja komercijalnim nekretninama.

Temeljem trendova i očekivanja na tržištu komercijalnih nekretnina, Colliers International širi svoj stručni tim na dva nova člana u Odjelu savjetovanja i posredovanja komercijalnim nekretninama. Nives Trgo preuzela je poziciju voditeljice trgovačkih nekretnina dok je Tomica Cesar preuzeo poziciju savjetnika. “Colliers International Hrvatska sustavno razvija svoje poslovanje prepoznajući tržišne segmente u kojima se trendovi ponude i potražnje mijenjaju, te sukladno tome restrukturira svoj tim dovođenjem novih snaga i talenata.

Segment trgovačih prostora na saturiranom tržištu doživljava promjene u kojima se otvara prostor za razvoj novih usluga i plasman novih rješenja. Iz tog razloga upravo u ovom tržišnom trenutku odlučili smo osnažiti svoj tim u odjelu komercijalnih nekretnina i odgovoriti aktualnim izazovima tržišta i onome što hrvatskom tržištu investicija i nekretnina tek predstoji” – izjavila je Vedrana Likan, direktorica tvrtke Colliers International za Hrvatsku, Sloveniju i BiH. Nives Trgo pridružila se Colliers International-u nakon dugogodišnjeg radnog iskustva u segmentu razvoja nekretnina. Tomica Cesar, dosadašnji je voditelj agencije za komercijalne nekretnine u tvrtci RE/MAX. 

Komentirajte prvi

New Report

Close