Iz Atlantic Grupe prešla u Ernst & Young

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2014. u 11:45
Lena Habuš

Lena će u EY-u biti zadužena za pružanje podrške klijentima u području restrukturiranja, spajanja i preuzimanja i valuacija.

Ernst & Youngovom timu za savjetovanje pri poslovnim transakcijama pridružuje se Lena Habuš, koja na poziciju starijeg menadžera dolazi iz Atlantic Grupe, gdje je kao voditelj poslovnog razvoja bila zadužena za procjene i analize potencijalnih spajanja i preuzimanja, analize projekata poslovnog razvoja i druge analize poslovanja Grupe kao i za komunikaciju s investitorima i ostale povezane poslove.

Završila je MBA na uglednom američkom sveučilištu Columbia Business Scool u New Yorku, stoji u priopćenju EY-a. Lena će u EY-u biti zadužena za pružanje podrške klijentima u području restrukturiranja, spajanja i preuzimanja i valuacija.

"Iznimno mi je zadovoljstvo postati dio EY tima u Hrvatskoj. Temeljem pristupa Hrvatske EU i pozitivnih pomaka u ekonomskim kretanjima u EU te očekivanja blagog oporavka hrvatske ekonomije u narednim razdobljima, na hrvatskom tržištu očekuje se jačanje intenziteta M&A transakcija. Također, obzirom na kontinuirani razvoj zakonodavnih okvira predstečajnih nagodbi, povećava se potreba za uslugama financijskog restrukturiranja. Navedena kretanja na tržištu kombinirana s velikim međunarodnim iskustvom EY-a predstavljaju značajan potencijal za daljnje učvršćivanje pozicije EY-a u pružanju navedenih usluga svojim klijentima na tržištu Hrvatske", komentira Lena Habuš.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Sta rade vezice,kokiko mladih ima koji imaju fax i vece iskustvo u jacim firmama i to financijskim,pa nemogu prdnut ni do neke sluzbe…zato mladi i odlaze van iz ovakve drzave.jedino ak ova gospodja nije robot ili superzena!?kao stonje napisao kolega jedan gore…:-)

a zašto je ovo najčitanija vijest na poslovnom.zato nam i je burza u ovom stanju.

MBA Columbia. To kosta prilicno, ali se obicno isplati. Ja sam Ivki preporucavao prije 5 godina da proda dionice i ode na neku dobru skolu.

New Report

Close