Hrvoje Prkačin novi generalni direktor Perutnine Ptuj Čakovec

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2016. u 11:36
Foto: Marko Mrkonjić / Pixsell

Prkačin je bio predsjednik uprave Konzuma, direktor razvoja maloprodaje u Agrokoru, član uprave za komercijalu u Varteksu te bio 10 godina na čelu Europlakata u njegovim najboljim godinama, poručuju iz Perutnine Ptuj Pipo.

Nadzorni odbor Perutnine Ptuj Pipo Čakovec imenovao je Hrvoja Prkačina novim generalnim direktorom društva koje posluje u sustavu grupe Perutnina Ptuj, piše Večernji list.

 Prkačin je bio predsjednik uprave Konzuma, direktor razvoja maloprodaje u Agrokoru, član uprave za komercijalu u Varteksu te bio 10 godina na čelu Europlakata u njegovim najboljim godinama, poručuju iz Perutnine Ptuj Pipo.

− Meni je dolazak na čelo kompanije poslovni izazov jer dolazim u sredinu marljivih i vrijednih ljudi posvećenih trajnom podizanju kvalitete svojih proizvoda, a uz jasnu viziju i strategiju vlasnika Perutnine Ptuj koja posluje u 22 zemlje i opslužuje više od dva milijuna potrošača dnevno na tržištima na kojima posluje, od kojih Hrvatska predstavljajedno od najznačajnijih tržišta − istakao je Prkačin.

Komentirajte prvi

New Report

Close