Grayling imenovao Roberta Škuncu direktorom hrvatskog ureda

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2014. u 13:24
Press foto

Grayling je globalni konzalting za odnose s javnošću, public affairs, odnose s investitorima i organizaciju događanja te ima urede na 70 lokacija u 40 zemalja diljem Europe, SAD-a, Bliskog istoka te regije Azije i Pacifika.

Grayling, globalna PR agencija sa mrežom ureda u regiji Jugoistočne Europe, danas je objavila imenovanje Roberta Škunce na mjesto direktora hrvatskog ureda. Usto, Robert će preuzeti dužnosti Client Services Directora za ključne klijente u regiji Jugoistočne Europe.

Promaknuće predstavlja priznanje za izvanredan rad tijekom protekle godine, a posebno na projektu Europske komisije (Opće uprave za proširenje) pod nazivom „Welcome Croatia!“. Grayling je implementirao kampanju povodom ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije u 27 zemalja Europske unije i Hrvatskoj s ciljem upoznavanja građana EU s najnovijom članicom. Vrijednost i kvalitetu projekta prepoznati su na međunarodnoj razini te je prošli tjedan projekt ušao u finale prestižnog natjecanja EMEA SABRE Awards u kategoriji za najbolju paneuropsku kampanju za odnose s javnošću.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu, izjavila je: „Imenovanje dolazi kao logičan slijed Robertovog savjesnog, motiviranog i uspješnog rada u Graylingu tijekom devet godina. Uvjerena sam kako će Robert svojim predanim i profesionalnim pristupom poslu potaknuti Grayling na daljnji rast na hrvatskom i tržištima u regiji“.

Robert je karijeru započeo kao novinar na HTV-u da bi se 2006. godine pridružio rastućem timu Graylinga kao stručnjak za odnose s medijima. Njegovo iskustvo uključuje rad na brojnim kampanjama i projektima, a posebice se istaknuo upravo u multi-market kampanjama i regionalnim koordinacijama za vodeće globalne tvrtke.

Komentirajte prvi

New Report

Close