Domaći stručnjak u upravnom odboru svjetske Udruge agencija za sportski turizam

Autor: Marija Crnjak , 03. prosinac 2014. u 14:49
Pavle Marković iz Ban Toursa u upravnom odboru međunarodne udruge agencija za sportski turizam. Press foto.

Namjera je da u narednom periodu kroz svakodnevne djelatnosti dodatno učvrstiti poziciju Hrvatske u sferi prisustva na velikim sportskim događanjima diljem svijeta, kaže Marković.

Na redovnoj skupštini međunarodne Udruge agencija specijaliziranih za sportski turizam (ISTAA) održanoj u Budimpešti, Pavle Marković iz agencije Ban Tours imenovan je u Upravni odbor navedene udruge.

"Članstvo u Upravnom odboru ISTAA-e nudi sjajnu mogućnost umreženosti i povezanosti unutar ove međunarodne  Udruge koja je najveći zakupac putovanja pojedinaca i grupa na mnogim velikim sportskim natjecanjima, poput svjetskog prvenstva u nogometu, Olimpijskih igara i slično, ističu u Ban Toursu.

ISTAA je međunarodna asocijacija s centralom u Švicarskoj koja okuplja vodeće agencije specijalizirane za sportski turizam. Trenutno članstvo okuplja vodeće agencije iz preko četrdeset zemalja svijeta, uključujući Hrvatsku, SAD, Kanadu, JAR, Australiju, Argentinu, Veliku Britaniju i mnoge druge. Misija Udruge je razvoj sportskog turizma te promocija pozitivne reputacije svojih članica. Jedan od mnogih ciljeva djelovanja je uspostavljanje poslovnih relacija s vodećim sporstkim asocijacijama poput FIFA-e, UEFA-e, FIBA-e, FINA-e i mnogih drugih.

Marković naglašava kako je imenovanje u Upravni odbor veliko priznanje sportskom turizmu i stručnosti domaćih turističkih kadrova.

“Nije mala stvar biti dio ovakvog okruženja u koje je Ban Tours primljen zahvaljujući iznimnim postignućima koje ostvarujemo u ovom segment turističkog djelovanja. Imenovanje u Upravni odbor jasan je pokazatelj uvažavanja našeg rada, ali i međunarodnog utjecaja domaćeg turizma čiji smo predstavnici. Namjera je da u narednom periodu kroz svakodnevne djelatnosti dodatno učvrstiti poziciju Hrvatske u sferi prisustva na velikim sportskim događanjima diljem svijeta. Za mene osobno riječ je o velikoj časti kojom je dana potvrda sustavnom i predanom radu koji prezentiramo dugi niz godina kroz ostvarenja Ban Toursa”, kaže Marković.

Komentirajte prvi

New Report

Close