Davor Tomašković odlazi s čelne pozicije TDR-a, uskače Mato Zadro

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2013. u 13:15
Mato Zadro (Foto: Tatjana Tadić/PIXSELL)

Nakon sedam godina provedenih u tvrtki Davor Tomašković s 1. svibnja ove godine odlazi s čelne pozicije TDR-a.

Nakon sedam godina provedenih u tvrtki Davor Tomašković s 1. svibnja ove godine odlazi s čelne pozicije TDR-a, priopćeno je iz kompanije.

"U tom razdoblju TDR je, u konkurenciji s vodećim globalnim kompanijama, ostvario zapažene poslovne rezultate i ostao lider na domaćem i regionalnom tržištu. Kontinuiranim širenjem poslovanja u jednoj od najkoncentriranijih svjetskih industrija TDR je, pod Tomaškovićevim vodstvom, zadržao poziciju uspješne i neovisne duhanske kompanije", stoji u priopćenju TDR-a.

Funkciju predsjednika Uprave TDR-a od 1. svibnja preuzet će Mato Zadro, menadžer s međunarodnim iskustvom, koji je tim povodom izjavio: “TDR je ugledna hrvatska kompanija. Biti predsjednikom Uprave tvrtke s takvom tradicijom za mene je veliki profesionalni izazov. Siguran sam da ćemo, unatoč gospodarskoj krizi i bitno promijenjenim tržišnim okolnostima, nastaviti uspješno poslovati oslanjajući se pritom na znanje i iskustvo te inovativan pristup tržištu”.

Podsjetimo, Poslovni dnevnik je prošlog mjeseca otkrio kako Mato Zadro, jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera u inozemstvu više nije član izvršnog odbora francuskog Lactalisa, u čijem sastavu posluje Dukat. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Koji je razlog ovome? Iran, CEFTA ili nešto treće

Može uskocit i sv. petar kad su njihove cigarete ljudima postale jednostavno preskupe pa se većina presaltala na par kuna jeftinije Makedonske

New Report

Close