Branislav Bibić preuzeo poziciju generalnog direktora Philip Morrisa za Rumunjsku

Autor: Poslovni.hr , 24. studeni 2016. u 10:17
Foto: LinkedIn

Bibić je hrvatskoj poslovnoj javnosti najpoznatiji kao bivši predsjednik Uprave Philip Morris Zagreba.

Philip Morris International (PMI) imenovao je Branislava Bibića na poziciju generalnog direktora za svoju podružnicu u Rumunjskoj.

Bibić je hrvatskoj poslovnoj javnosti najpoznatiji kao bivši predsjednik Uprave Philip Morris Zagreba, a u Rumunjsku je 1. studenoga 2016. prešao iz Švicarske, gdje je radio kao član Management tima i globalni direktor za korporativne poslove za PMI Duty Free poslovanje. Svoju karijeru u PMI započeo je 2007. godine kao voditelj korporativnih poslova te član Management tima za regiju Središnja Europa – Jug.  

Rumunjska je važno i dinamično tržište duhanskih proizvoda, procjenjene veličine od 23 milijarde cigareta. PMI je u Rumunjskoj, kao u jednom od najinovativnijih EU tržišta, usmjeren na osiguranje rasta i daljnji razvoj poslovanja u području novih duhanskih proizvoda s potencijalom smanjenog rizika. S obzirom na ambiciozne poslovne planove i odgovornost za upravljanje timom od 900 zaposlenika u Rumunjskoj, Branislavu Bibiću na novoj poziciji sigurno neće nedostajati izazova.

„Počašćen sam ovim imenovanjem i radujem se suradnji s velikim timom u Rumunjskoj. Obzirom da su daljnji rast i razvoj poslovanja te inovativni duhanski proizvodi smanjenog rizika prioriteti tvrtke Philip Morris u Rumunjskoj, nastavit ćemo ulagati u razvoj zaposlenika, u naše brandove predvođene Marlborom te u proizvodni centar“, izjavio je Branislav Bibić.

Komentirajte prvi

New Report

Close