Zdravko Marić: “Uljanik će svakog stanovnika koštati oko 600 kuna ove godine”

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2018. u 08:21
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministar Zdravko Marić kazao je kako će od 4,2 milijarde kuna ukupnih aktivnih jamstava za Uljanik, država do kraja godine gotovo sigurno morati platiti 2,5 milijardi, a ostatak iduće godine.

U sinoćnjoj emisiji Otvoreno tema je bila suficit proračuna i punjenje državne blagajne, a ministar financija, koji je bio jedan od gostiju, komentirao je i aktualnu situaciju oko Uljanika.

Ministar Zdravko Marić kazao je kako će od 4,2 milijarde kuna ukupnih aktivnih jamstava za Uljanik, država do kraja godine gotovo sigurno morati platiti 2,5 milijardi, a ostatak iduće godine.

"To znači da se sigurno plaća oko 600 kuna po glavi stanovnika ove godine", naveo je Togonal, na što je Marić rekao: "Nažalost, moram reći da da."

Komentari (7)
Pogledajte sve

Evo kako Agrokor neće koštati ni kunu porezne obveznike.

Umjesto da su se bavili brodogradnjom i da se uspiju brodovi izgraditi, oni su si slali e-mailove.

ps. Jer ta jamstva davao od Vlade prijatelj Vrdoljak.
Tranšparentno.

Pa to je malo za zadovoljstvo koje ima svaki građanin shvaćajući da istarski ogranak mafije ide dalje, s Nenom na čelu i Jovom menadžerom!

irska, koliko mi se ćini, nema ugovor sa rh o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja pa kada minfin dobije izvještaj iz irske dobiješ na kućnu adresu razliku poreza na dohodak

A možda da se svi pridružimo kolonama izbjeglica.

New Report

Close