Zbog Summita, u Zagrebu mogući problemi u prometu: Evo gdje će biti najgore

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2018. u 08:36
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U Zagrebu će se okupiti premijeri i predstavnici 18 zemalja članica SEI-a, a svoj su dolazak zasad potvrdili predsjednici vlada Albanije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Rumunjske i Slovačke.

Zbog sastanka Srednjoeuropske inicijatve koja se u ponedjeljak i utorak održava u Zagrebu oglasila se i Policijska uprava Zagrebačka.

'U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u popodnevnim satima te u utorak 4. prosinca 2018. u prijepodnevnim satima u užem centru Grada Zagreba povremeno će dolaziti do otežanog odvijanja cestovnog prometa.

Molimo građane za razumijevanje i strpljenje te poštivanje uputa i naredbi tijekom provedbe nadzora i upravljanja prometom od strane policijskih službenika', objavili su.

Podsjetimo, sastanak na vrhu članica Srednjoeuropske inicijative (SEI), regionalnim forumom kojim je u 2018, predsjedala Hrvatska, održat će se u ponedjeljak i utorak u Zagrebu.

Summit je završni događaj jednogodišnjeg hrvatskog predsjedanja, a tema je "Izgradnja sigurnosti, jačanje gospodarstva, omogućavanje napretka". Uz sastanak na vrhu održat će se i poslovni forum pod nazivom "Inovacijama do konkurentnosti" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

U Zagrebu će se okupiti premijeri i predstavnici 18 zemalja članica SEI-a, a svoj su dolazak zasad potvrdili predsjednici vlada Albanije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Rumunjske i Slovačke. Uz premijere i druge visoke predstavnike doći će predsjednik Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Suma Chakrabarti i europski povjerenik za proširenje Johannes Hahn.

Komentari (1)
Pogledajte sve

tipičan mentalitet primitivne komunističke vrhuške koju ekonomija niti ne zanima, a po cijeli dan bi se naslikavali, valjda da tako uvjere sebe da nešto važno rade: poslovni summit kojega će jedina konkretna posljedica biti milijunska šteta za privatni sektor zbog zastoja u prometu.

desetine superluksuznih hotela zjape prazni na jadranu, ali okorjeli balkanci moraju sve naguravati u zagreb.

New Report

Close