Žana Pedić imenovana za pomoćnicu ministra financija

Autor: Poslovni.hr/Hina , 10. srpanj 2014. u 15:59
Boris Lalovac. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ov saborski zastupnik Igor Rađenović novi je zamjenik ministra financija, odlučila je danas Vlada na zatvorenom dijelu sjednice.

SDP-ov saborski zastupnik Igor Rađenović novi je zamjenik ministra financija, odlučila je danas Vlada na zatvorenom dijelu sjednice.

Rađenović, 43-godišnji diplomirani ekonomist, na prošlim je parlamentarnim izborima osvojio mandat u Saboru, gdje je bio na čelu Odbora za gospodarstvo te član u odborima za europske poslove, za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te za financije i državni proračun.

Iz Vlade je priopćeno i da je Žana Pedić imenovana za pomoćnicu ministra financija koja će upravljati radom Uprave za financijsko upravljanje, unutarnju reviziju i nadzor, a Roko Andričević za zamjenika ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

Siniša Čurla imenovan je povjerenikom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Preseka.

Ponovno je dana ovlast Draženku Janjuševiću za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Istarskoj županiji, do provedbe raspisanog javnog natječaja, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Jelena Zrinski Berger razriješena je dužnosti članice, a Sabina Škrtić imenovana je novom članicom Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao predstavnica Ministarstva gospodarstva.

Filko Cezner razriješen je dužnosti člana, a Borka Bobovec imenovana je novom članicom Stalnog povjerenstva za provedbu integracije stranaca u hrvatsko društvo, kao predstavnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Zlata Đurđević izabrana je za kandidatkinju za suca Međunarodnog kaznenog suda, iz reda prijavljenih kandidata po objavljenom javnom pozivu.

Komentirajte prvi

New Report

Close