Vrdoljak o 880 dana: Što je bio HRT nego borbeni sektor

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2012. u 11:00
Antun Vrdoljak; Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Vrdoljak je objasnio kako je skupio 880 dana u borbenom sektoru u Registru branitelja, iako je tijekom rata bio ravnatelj HRT-a.

Redatelj i nekadašnji HDZ-ov saborski zastupnik Antun Vrdoljak ima zabilježenih 880 dana koje proveo u borbenom sektoru MUP-a.

Vrdoljak je za Večernji list objasnio kako je skupio 880 dana u borbenom sektoru u Registru branitelja. „Nije to greška, nisam ja sam sebi određivao svoje dane. Pitajte onoga tko je to određivao. Četiri godine bio sam u ratu. Pa vi računajte koliko je to dana“, rekao je.
Tijekom rata Vrdoljak je bio ravnatelj HRT-a.  „A što je bio HRT“, upitao je Vrdoljak. Na pitanje je li HRT bio borbeni sektor redatelj je potvrdno odgovorio.

Podsjetio je na predstavnika Europske unije u Hrvatskoj Carringtona koji je 'Miloševiću u Beogradu rekao da rat nisu mogli dobiti, a izgubili su ga u medijskom ratu s HRT-om'.

Više pročitajte ovdje.

Komentari (5)
Pogledajte sve

[emo_ljut][emo_ljut]

http://www.youtube.com/watch?v=HXUDaVYJ5_s

Kao i sve u ovoj zemlji, jadno do bola.
Onaj dan kad je Vukovar prodan sudbina Hrvatske je bila jasno određena. Nitko je više nikad promjenit neće isto kao što se nikad vratiti neće oni heroji koji su za ovu LAŽ život dali.

đabe što mi pišemo da su oni jadni iljigavi a oni i dalje ubiru svaki mjesec kune koje nisu zaslužili a mi se narode mučimo dali možemo prehraniti svoju obitelj. treba im sve oduzeti i poslati da rade ali fizičke poslove .

“Imate izjavu Carringtona koji je bio predstavnik Europske unije u Hrvatskoj, a rekao je Miloševiću u Beogradu da rat nisu mogli dobiti, a izgubili su ga u medijskom ratu s HRT-om – kazao je Vrdoljak…”

Pretpostavljam da je temeljem svojeg sudjelovanja u “borbenom sektoru” medijskog rata upisao i ratni staž i pravo na udjele u fondu branitelja…

Jadno i ljigavo…

New Report

Close