Vinologovo vino uz najbolje u svijetu

Autor: Marta Duić , 23. kolovoz 2017. u 16:08
Jelena Balog, direktorica Vinologa

Svjetska stručna publika nagradila hrvatsko vino chardonnay Éclat.

Na međunarodnom sajmu vina, svjetskoj vinskoj dodjeli nagrada Decanter 2017. godine, vino chardonnay Éclat tvrtke Vinolog osvojilo je broncu te u brojnoj konkurenciji pokazalo kako vina hrvatskih vinara svojom kvalitetom i okusom konkuriraju najboljim svjetskim vinima, nudeći trgovcima i potrošačima priliku da otkriju nešto novo.

"Ovim priznanjem chardonnay Éclat se postavlja kao jedno od najboljih hrvatskih vina po ocjeni svjetske stručne publike. Ova nagrada veliko je priznanje za Vinolog te ćemo daljnjim radom i osluškivanjem potreba naših potrošača razvijati i unaprijeđivati kvalitetu vina te s ponosom predstavljati Hrvatsku u svijetu i najsjajnija vina hrvatskih vinara˝, istaknula je Jelena Balog, direktorica tvrtke, koja objašnjava da je Vinolog plod dugogodišnje vizije i strasti prema proizvodnji vina i vinogradarstvu.

Njihova proizvodnja bazirana je na suradnji s najkvalitetnijim vinarijama iz Hrvatske i regije, a razumijevanje različitih sorti vina i njegovog okruženja otvorilo im je prostor za jedinstvenu proizvodnju vina na tržištu. Svojim radom Vinolog želi pružiti, ističe se, drugačiji pristup na specifičnom tržištu te pokazati kako odmak od tradicionalne proizvodnje i pristupa može rezultirati stvaranjem nekih od najboljih vina u svijetu. Mladi tim stručnjaka koji je temelj tvrtke osluškuje potrebe kupaca predstavljajući najsjajnija domaća vina. Neka od njih su i iz ponude Lectus, koje radi šest vinarija – rajnski rizling, malvazija, plavac, te Éclat plavac mali i muškat Éclat.

Komentirajte prvi

New Report

Close