Veljko Ostojić novi predsjednik uprave Todorićeve Karisme

Autor: Marija Crnjak , 25. listopad 2013. u 15:00
Veljko Ostojic. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Bivši ministar turizma koji je s pozicije odstupio zbog afere sa zemljištem zamijenit će Marinka Benića.

Tvrtka Karisma Hotels Adriatic upravo je službeno potvrdila vijest da je Veljko Ostojić imenovan za novog predsjednika te tvrtke koju su zajednički osnovali Agrokor, TUI te meksička Karisma. Kako stoji u kratkoj objavi, temeljem odluke osnivača društva Karisma Hotels Adriatic, Veljko Ostojić s radom na čelu kompanije započet će 01. studenog 2013. godine.

„Čvrsto smo uvjereni da će Veljko Ostojić svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem dodatno osnažiti menadžment kompanije te da će doprinijeti uspješnoj provedbi Strategije društva u narednom razdoblju“ poručili su  osnivači Društva. Dosadašnji predsjednik Uprave Marinko Benić, u skladu s ranijim planom prijeći će na poziciju člana Uprave zaduženog za financije i akvizicije društva.

Bivši ministar turizma Ostojić, inače član IDS-a koji je u ožujku odstupio s pozicije zbog afere sa zemljištem je danas bio na skupu na Danima hrvatskog turizma, no nije želio davati nikakve izjave povodom imenovanja. Zanimljivo je da će Ostojić koji je gotovo cijelu karijeru proveo razvijajući turizam u Istri, ovoga puta biti zadužen za projekte u dubrovačkom primorju, s obzirom na Karisminu kupnje Koločepa i najvjerojatnijeg preuzimanja Živogošća te Podgore. 

Komentari (7)
Pogledajte sve

Malo je dalmatincima njihovih lopuža pa su im sad pislali jednog istarskog prevaranta.
Kriminal zdušno brani bratstvo i jedinstvo, bez obzira na porijeklo i politički svjetonazor.
Kad će to shvatiti građani Hrvatske. Oni neka raspravlhahu na bačenu kost o o partizanima i ustašana dok Sanaderi, Todorići, Linići, Ostojići i Bajići kroje pljačku Hrvatske za sebe i svoje unuke.

A sirotinja će i dalje ići od kontejnera do kontejnera i po pučkim kuhinjama,ovo je prestrašno

Ne mogu virovat da je on Predsjednik uprave,ma judi recite mi ča se ovo dešava,ovo ni normalno,ja tu niš ne razmin

Kad bi ovi zaredali dva mandata pokrali bi 10 puta vise od HDZ-a.

New Report

Close