Varteks će izrađivati sakoe, hlače i košulje za prijevozničke tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 20. ožujak 2016. u 10:52
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Ugovoru o suradnji koji su u Varaždinu potpisali predsjednik Uprave Varteksa Zoran Košćec te Dražen Divjak, generalni direktor Arrive za Hrvatsku i predsjednik Uprave Panturista.

Zaposlenike prijevozničkih tvrtki iz Hrvatske i Slovenije, koje su članice međunarodne korporacije Arriva Deutsche Bahn, odijevat će ubuduće Varteks, najveća hrvatska tekstilna i modna kompanija, piše tportal.

Naime, varaždinska kompanija postaje partner prijevozničkih tvrtki za izradu radnih odijela koja uključuju sakoe, hlače i košulje, sukladno Ugovoru o suradnji koji su u Varaždinu potpisali predsjednik Uprave Varteksa Zoran Košćec te Dražen Divjak, generalni direktor Arrive za Hrvatsku i predsjednik Uprave Panturista koji je već 70 godina jedan od glavnih hrvatskih prijevoznika, dok 40 godina pruža usluge iz područja turizma kroz poslovnice u Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Zagrebu, Splitu, a odnedavno i u Varaždinu.

Šest slovenskih prijevozničkih tvrtki unutar Arriva Slovenia zapošljava oko tisuću djelatnika, dok Panturist, koji je zadnje dvije godine član Arriva Deutsche Bahn grupacije, ima još gotovo 300 ljudi s trendom rasta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close