UniCredit Leasing na novim lokacijama u Zagrebu i Zadru

Autor: Poslovni.hr , 10. travanj 2013. u 16:38
Ilustracija (SXC)

Od ponedjeljka, 15. travnja, UniCredit Leasing Croatia poslovat će na novim adresama, u Zagrebu u Centru Bundek te u Zadru, u poslovnici Zagrebačke banke na Voštarnici.

Od ponedjeljka, 15. travnja, UniCredit Leasing Croatia poslovat će na novim adresama, u Zagrebu u Centru Bundek te u Zadru, u poslovnici Zagrebačke banke na Voštarnici, priopćeno je iz UniCredit Leasinga.

UniCredit Leasing Croatia seli iz Heinzelove u novootvorenu poslovnu jedinicu na adresi Damira Tomljanovića Gavrana 17 (zgrada Centra Bundek, u blizini križanja s Avenijom V. Holjevca). Uredi UniCredit Leasinga nalaze se na drugom katu poslovnog objekta, dok su poslovnica za sastanke s klijentima i recepcija smješteni u prizemlju.

Parkiranje je moguće u parkirnoj zoni uz jezero Bundek ili na javnom parkingu Velesajma istok. Radno vrijeme poslovne jedinice Zagreb je od ponedjeljka do četvrtka od 08:00 do 16:00 sati i petkom od 08:00 do 14 sati.

U Zadru, preselili su pak u poslovnicu Zagrebačke banke na Voštarnici, na adresi Dr. Franje Tuđmana 19. Radno vrijeme poslovnice u Zadru je od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 16:00 sati. Kontakt brojevi telefona poslovnica u Zagrebu i Zadru ostaju nepromijenjeni.

Komentirajte prvi

New Report

Close