Ultra ostaje u Splitu još pet godina?

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2017. u 11:17
Foto: Borna Filić / Pixsell

Rezultat sastanka održanog u zgradi splitske Gradske uprave je obostrani optimizam i uvjerenje da će se definirati dugoročno rješenje za održavanjem Ultre u Splitu u sljedećih 5 godina.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara razgovarao je danas s predstavnicima Hajduka te organizatorima ovogodišnjeg Ultra festivala koji bi se trebao održati na Poljudu.

"Gradonačelnik je sa svojim zamjenicima,  Jelenom Hrgović i Ninom Velom, te ostalim suradnicima, održao danas koordinacijski sastanak s predsjednikom NK „Hajduk“ Ivanom Kosom i organizatorima Ultra festival“ koje je predvodio Joe Bašić.

Rezultat sastanka održanog u zgradi splitske Gradske uprave je obostrani optimizam i uvjerenje da će se definirati dugoročno rješenje za održavanjem Ultre u Splitu u sljedećih 5 godina.

Gradonačelnik Krstulović Opara naglasio je na kraju sastanka kako je interes „Hajduka“ u ovom projektu u potpunosti zaštićen, te da se krajem ovog tjedna očekuje finalni dogovor oko održavanja popularnog festivala u Splitu!, stoji u priopćenju splitske gradske uprave nakon sastanka.

Iako nije rečeno koliko Bijeli traže za ustupanje Poljuda, spekulira se da je riječ o nešto više od 4,2 milijuna kuna.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Hajduk je Joe Bašiću, jednom od glavnih organizatora Ultre, dao rok do 30. lipnja za potpisivanje ugovora.

Komentirajte prvi

New Report

Close