Udruga Mobbing: Novinari su samo radili svoj posao

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. ožujak 2013. u 12:39
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici, ističe se u priopćenju Udruge.

Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga odbacila je danas ocjenu premijera Zorana Milanovića da je način na koji je prezentirano poznavanje engleskog jezika Ingrid Antičević Marinović u medijima oblik mobbinga.

Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici, ističe se u priopćenju Udruge. Danas kada su zemlje u regiji donijele posebne Zakone o sprječavanju zlostavljanja na radu, a SDP je stranka na poziciji, o tom se zakonu u Hrvatskoj šuti, a termin mobbing krivo se tumači i interpretira, dodaje se.

Udruga je podsjetila premijera kako je upravo Klub zastupnika njegove stranke 2008. od njih preuzeo Nacrt prijedloga zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu, mobbinga, i uputio ga u saborsku proceduru kao tadašnja opozicija, no Zakon nije bio izglasan.

Komentirajte prvi

New Report

Close