U Zadru osmi Lesninin centar

Autor: Poslovni dnevnik , 26. studeni 2014. u 21:58
Dino Stanin/PIXSELL

Lesnina Hrvatska u petak će u Zadru otvoriti svoj osmi prodajni centar u Hrvatskoj, investiciju vrijednu 20 milijuna eura, izvijestili su u srijedu predstavnici te tvrtke.

Lesnina Hrvatska u petak će u Zadru otvoriti svoj osmi prodajni centar u Hrvatskoj, investiciju vrijednu 20 milijuna eura, izvijestili su u srijedu predstavnici te tvrtke. Objekt čija je gradnja trajala nepunih godinu dana otvara se u gospodarskoj zoni Murvica Jug, ima površinu od 20.000 četvornih metara, a zaposlit će 125 radnika. Donosi najnovije trendove iz svijeta namještaja i uređenja interijera, izvijestili su iz Lesnine, čiji su prodajni centri u Hrvatskoj prisutni već 12 godina.

Član Uprave i generalni direktor Lesnine Hrvatska Rajko Magdalenc navodi kako su tržišni lider na području prodaje namještaja. Tržišni udio Lesnine u Hrvatskoj veći je od 30 posto, priopćili su iz te tvrtke koja u regiji raspolaže mrežom s više od 20 prodajnih mjesta i više od 170.000 četvornih metara prodajno-skladišnog prostora. U regiji zapošljavaju 1100 radnika, od toga u Hrvatskoj više od 800. U Hrvatskoj Lesnina ima osam centara: u Osijeku, Čakovcu, Rijeci, Varaždinu, Splitu, Zagrebu te Zadru. Lesnina je sredinom 2010. postala dio koncerna XXXL.

Komentirajte prvi

New Report

Close