Turistička zajednica pripremila bogati vikend u Bakru

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2017. u 11:34
FOTO: Press

Naći će se za svakoga po nešto. Program vikend događanja u Bakru pročuitajte u nastavku.

25. svibnja – četvrtak – ČIŠĆENJA RIMSKOGA PUTA

Poljoprivredna zadruga „Dolčina“ Praputnjak, KDU Praputnjak i Mjesni odbor Praputnjak organiziraju radionicu čišćenja Rimskoga puta. Radionica će se održati u četvrtak, 25. svibnja sa početkom u 17:00 sati, na Praputnjaku, uz cestu u Dolcu.

Praputnjak je jedno od 27 susjedstva Rijeke – Europske prijestolnice kulture 2020.godine, a ova radionica se provodi u svrhu pripreme programa – Praputnjak – kulturni krajolik prijestolnice kulture.

27. svibnja – subota – BICIKLIJADA „BAKAR BIKE

U subotu će se održati peto izdanje rekreativno biciklističke manifestacije Bakar Bike. Nakon Bakra, Hreljina, Zlobina i Kukuljanova ove godine krećemo s Gornjeg Jelenja i ruta od 30 km ide do Platka, Mrzlih Vodica gdje će nas dočekati TZO Lokve sa svojim štandom, a završava na početnoj točki na Gornjem Jelenju.             

I ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra, Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo.

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati u na Gornjem Jelenju, a druženje bakarskim biciklističkim stazama kreće u 10:00 sati.     
Kotizacija koja uključuje ručak, okrijepe i poneko iznenađenje iznosi 40 kuna.      
 

27. svibnja – subota – DJEČJA OLIMPIJADA

U subotu, 27. svibnja sa početkom u 10:00 sati na nogometnom igralištu „Lonja“ na Hreljinu održati će se Olimpijada dječjih vrtića sa područja Grada Bakra. Dođite i svojim navijanjem podržite naše male buduće Olimpijce.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close