Tražite posao? Zapošljavaju Boxmark Leather, PVH, Prima, GE Renewable energy, Manpower…

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2016. u 11:33
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Kompanija Boxmark Leather uspješna je multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedan smo od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Ovom prilikom traže Voditelja računovodstveno-financijske službe. Osoba je zadužena za Organizaciju i koordinaciju rada računovodstveno – financijske službe, izradu statističkih i financijskih izvješća prema hrvatskim propisima i praćenje zakonskih promjena. Sve dodatne informacije potražite ovdje.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Za prodavaonice na lokacijama Avenue Mall, Arena Centar, Westgate Shopping City i Mall of Split traže više osoba za više radnih pozicija:

Store Manager (m/ž) – Osoba mora imati iskustvo u vođenju tima te sposobnost za jasnu komunikaciju, motivaciju i poduku tima.

Visual Merchandiser (m/ž) – Osoba će biti zadužena za pozicioniranje prodajnog asortimana u skladu sa smjernicama kompanije te stalnu brigu oko vizualnog identiteta prodavaonice.

Sales Assistant (m/ž) Osoba mora biti usmjerena na kupca i prodajne rezultate te ujedno biti komunikativna, odgovorna i spremna za timski rad. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja, a za radno mjesto u gradu Krku traži Voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Zaposlenu osobu čeka organiziranje rada salona u skladu s poslovnom politikom, upravljanje kadrovima te podnošenje mjesečnih izvještaja nadređenom rukovoditelju. Brza prijava.

Već 155 godina Paul Bauder GmbH & Co. KG je obiteljsko poduzeće i vodeći europski proizvođač krovnih sustava. Traže osobu za radno mjesto Referenta nabave i prodaje u uredu – stručno osposobljavanje. Osoba je zadužena za izradu i praćenje ponuda, izradu kalkulacija nabavnih i prodajnih cijena za kolege u vanjskoj prodaji. Brza prijava.

PVH (Philips-Van-Heusen) jedna je od najvećih tvrtki za prodaju odjeće i obuće u svijetu. Vlasnici su brendova kao što su Calvin Klein i Tommy Hilfigera. Trenutno su u potrazi Vizualnim predstavnikom i koordinatorom za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Mađarske. Osoba će biti zadužena za vizualni identitet prodavaonice te također mora biti spremna na česta putovanja te biti samostalna u radu. Opširnije pročitajte ovdje.

Tvrtka Tehnomont d.d. Iz Pule traži Recepcionerku. Posao podrazumijeva prijem i rad sa gostima, vođenje pisane korespondencije sa gostima, organizacija usluga svih vrsta koje su u ponudi i van ponude marine, naplata usluga marine i rad na mjenjačnici, poželjno iskustvo u nautičkom turizmu, poznavanje okruženja sjevernog Jadrana. Brza prijava

Dekra zapošljavanje za klijenta traži osobu za radno mjesto Voditelja prodaje za EU tržište s mjestom rada u Bosni i Hercegovini. Osoba će biti zadužena za Upravljanje prodajom na tržištu EU, analizu tržišta i praćenje konkurencije te sudjelovanje u procesima marketinških aktivnosti. Brza prijava.

Manpower za svog klijenta traži Djelatnika u službi za korisnike/pozivnom centru. Ako volite pričati telefona, imate odlično razvijene komunikacijske vještine, prijavite se ovdje.

GE Renewable Energy traži servisne tehničare za rad na vjetrenim turbinama. Posao se obavlja na različitim lokacijama u Njemačkoj. Posao obuhvaća inicijalni trening nakon kojeg ćete biti obučeni za rad na turbinama odnosno uklanjaju kvarova. Ako imate edukaciju za električara, mehaničara te imate sposobnost i samopouzdanje za rad na visinama, prijavite se ovdje.

Hrvatska komora dentalne medicine traži Voditelja/icu odjela financija i računovodstva. Osoba će biti zadužena za Pružanje administrativne i organizacijske podrške u svim aktivnostima, samostalnog vođenja odjela računovodstva sukladno važećim zakonskim propisima i računovodstvenim standardima te vođenje glavne knjige, knjige URA i IRA te ostalih pomoćnih knjiga i računovodstvenih evidencija. Brza prijava.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Uvijek isti oglašavaju potrebe…

Nisam siguran po cemu vi mislite da su to najbolji poslovi, koji su uvjeti da se neki posao ili poslovi nazovu najbolji?
To je subjektivno i sigurno shvacate da ima osoba koji vole raditi ovaj ili onaj posao.
Riječi u svakom jeziku imaju svoje značenje a vi kao novinari bi ih trebali posebno znati, pogotovo jer dobivate plaću od toga, a k tome ste još i odgovorni za točnost i nepristranost neke informacije!

New Report

Close