Traži se nasljednik dvojca 
iz tvrtke Nanobit

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2015. u 22:00
Foto: PD

Ocjenjivanje kandidata samostalno provodi neovisni žiri na čelu kojeg se nalazi Emil Tedeschi.

U tijeku je drugo hrvatsko izdanje programa EY Poduzetnik godine, najprestižnije svjetske nagrade za poduzetnike koju dodjeljuje revizorsko-konzultantska tvrtka EY pod pokroviteljstvom HUP-a. Prijave za zainteresirane poduzetnike su završile krajem listopada, a ime novog hrvatskog EY Poduzetnika godine saznat će se na svečanosti koja će se održati 17. ožujka 2016. godine.

Ocjenjivanje kandidata samostalno provodi neovisni žiri na čelu kojeg se nalazi Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, a uz njega odluku o najboljem donose poduzetnici i investitori Nenad Bakić i Saša Cvetojević, direktorica EBRD-a Vedrana Jelušić Kašić i dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Lajoš Žager. Njima su se u ovogodišnjem izdanju priključili i Alan Sumina te Zoran Vučinić koji su mjesto u žiriju zaslužili osvojivši titulu EY Poduzetnika godine u prvom hrvatskom izdanju.Izbor EY Poduzetnika godine jedinstven je u čitavom svijetu i provodi se u više od 60 zemalja.

Sam program osmišljen je, te ujedno i pokrenut u Hrvatskoj, s ciljem izgradnje boljeg poslovnog okruženja te poticanja poduzetništva kako bi se donijele promjene u društvu i samom gospodarstvu zemlje. Nacionalni pobjednici okupljaju se svake godine u završnici programa koja se tradicionalno održava u Monte Carlu. Tijekom petodnevnog programa nacionalni pobjednici imaju priliku prezentirati se na svjetskoj pozornici i izmijeniti iskustvo s kolegama iz cijelog svijeta.     

Komentirajte prvi

New Report

Close