Todorićeva Karisma zainteresirana za HOC Bjelolasicu

Autor: Suzana Varošanec , 10. rujan 2015. u 10:13
Foto: Boris Ščitar / Pixsell

Početna cijena za skijalište, sportski centar i pripadajuće objekte iznosi 30 milijuna kuna.

U tijeku je šesta dražba za imovinu propale tvrtke HOC Bjelolasica, koja je stečaju završila prošle godine, a prodaju je na svojim stranicama oglasio Trgovački sud u Zagrebu.

Imovina je atraktivna jer se prodaje onaj najvredniji dio, a to je bivši sportski centar, skijalište, zemljište i pripadajući objekti. Pored toga, nekretnina je atraktivna i jer je vlasnički sve čisto i upisano u zemljišnim knjigama. Zajedno s pokretninama u ovoj se rundi navedena imovina prodaje po početnoj i minimalnoj cijeni u iznosu od 22,9 milijuna kuna. Od navedenog iznosa, pak, na nekretnine se odnosi minimalna cijena od 17,2 milijuna kuna. Procjenjena vrijednost za ovu sve aktraktivniju stečajnu imovinu utvrđena je temeljem procjene vještaka Međimurje – investa, a iznosila je 38,8 milijuna kuna.

Ovu je lokaciju obišla menadžerska ekipa  iz Todorićeve turističke tvrtke Karisma Hotels Adriatic, te se očekuje da bi se sad mogli uključiti u natjecanje. Inače, na različitim dijelovima ove imovine upisani su kao razlučni vjerovnici RBA, te CERP i Centar banka. Svoje pismene ponude zainteresirani mogu dostaviti stečajnom upravitelju Tomislavu Đuričinu, koji je istaknuo da je ovaj stečajni postupka u pogledu kupaca dosad bio prilično efikasan. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Prvo su je zapalili sada ce ju unisiti i to malo sto je ostalo…jer gdje todo doje ide odmah u hipoteku!

New Report

Close