Sve što EU daje nije besplatno

Autor: Agencija VLM , 21. veljača 2014. u 12:13
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kukuriku koalicija koja je Hrvatsku gospodarski dovela do samoga dna sada zagovara ponovno približavanje balkanskim integracijama iz čijih okova smo se oslobodili uz velike žrtve – upozorila je Tomašić.

Ruža Tomašić, predsjednica HSP AS te zastupnica u Europskom parlamentu posjetila  je Požegu te nazočila  izbornom zboru stranke za područje grada Pleternice u Kuzmici. Prisutne je upoznala sa svojim viđenjem ustrojstva Europske unije i položaja Hrvatske u toj zajednici, u kojoj, kako je istaknula,  „sve što se daje, košta i u kojoj ništa nije besplatno“. -Kukuriku koalicija koja je Hrvatsku gospodarski dovela do samoga dna sada zagovara ponovno približavanje balkanskim integracijama iz čijih okova smo se oslobodili uz velike žrtve – upozorila je Tomašić.

Pozvala je sve da izađu na izbore za Europski parlament te da svoj glas daju domoljubnoj koaliciji HSP AS, HDZ i drugih stranaka desne orijentacije.       

Većinom glasova za predsjednicu pleterničkog ogranka  HSP AS izabrana je Melita Glavaš, za dopredsjednike Stjepan Skoko, i Mato Ostojić, a za tajnika Darko Puljašić.

Komentirajte prvi

New Report

Close