Stimulativna primanja i dodatne beneficije: Zapošljavaju Pevec, Jysk, Hill, Cammeo, Končar, Hill...

Foto: Tomislav Miletić / Pixsell Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Jysk zapošljava HR Business Partnera (m/ž) koji će usko surađivati s čelnicima u trgovinama, te na taj način pružati potporu općim ciljevima organizacije. Jedan od glavnih zadataka je razvoj talenata u kompaniji, a idealan kandidat za ovo radno mjesta ima najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u. Opširnije pročitajte ovdje.

Pevec je u potrazi za Regionalnim koordinatorom veleprodaje (m/ž). Od kriterija je važno minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, kao i istinska usmjerenost na kupca, a zaposlena će osoba preuzeti odgovornost za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području. Prijaviti se možete putem linka.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Trenutno je oglašeno radno mjesto Pravni savjetnik u Odjelu tajništva Banke (m/ž), Direkcije pravnih poslova u Zagrebu. U opisu posla ističe se administrativna i tajnička potpora Upravi i Nadzornim odborima društava u vlasništvu banke, a kao uvjet VSS – završen Pravni fakultet. Opširnije potražite ovdje.

Medtronic zapošljava Prodajnog predstavnika za područje Hrvatske, Slovenije, Albanije, BiH i Kosova. Kompaniji treba neovisna, motivirana osoba koja brzo uči, a orijentirana je prema klijentu. Prodajni predstavnik biti će odgovoran za prodaju širokog spektra kirurške tehnološke opreme, a njegova zadaća biti će i razvijanje i održavanje poslovne mreže u tom području. Opširnije pronađite ovdje.

Dekra za područje rada u Dalmaciji traži Voditelja računovodstva (m/ž). Odgovornosti uključuju koordinaciju, planiranje i kontrolu rada računovodstvenog odjela, dok su tražene kvalifikacije visoka stručna sprema odgovarajuće struke, te 5 godina radnog iskustva na istim poslovima. Nude se stimulativna primanja i dodatne beneficije, kao i mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja u vrlo modernom poslovnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

Cammeo Grupa zapošljava Savjetnika u odnosima s javnošću (m/ž) - članom tima koji će biti zadužen za upravljanje komunikacijskim procesima za sva četiri subjekta. Dnevni zadaci sastoje se od savjetovanja i dnevna komunikacije s menadžmentom i organizacije javnih događanja, a idealan kandidat za ovu poziciju poznaje poslovne procese u odnosima s javnošću. Imate li završen studij novinarstva ili odnosa s javnošću, te minimalno 3 godine radnog iskustva u struci, ovdje ispunite brzu prijavu

Hill International za prodajne aktivnosti u jadranskoj regiji traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za PVC profile. Na ovoj poziciji ostvarit ćete mogućnost dobivanja godišnjih bonusa za ostvarivanje ciljeva, a kompanija nudi i službeni automobil. Od kandidata se očekuje nekoliko godina iskustva u prodaji, te poznavanje barem jednog stranog jezika. Vozačka dozvola je također nužna. Opširnije potražite ovdje.

U cilju daljnjeg uspješnog razvoja i proširenja na tržištu, Zagrebački prometni zavod traži pouzdanog i odgovornog radnika za poziciju Manager plinsko benzinske postaje (m/ž). Ključne odgovornosti su planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada plinsko benzinske postaje sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Imate li minimalno 3 godine iskustva rada na mjestu Voditelja/Zamjenika voditelja poslovnice u međunarodnim maloprodajnim trgovačkim lancima ili Voditelja prodaje (npr. Kaufland, LIDL, BILLA, itd.), prijavite se ovdje na oglas.

Strabag kao europski tehnologijski koncern za građevinske usluge zapošljava Project Managera (m/ž) za potrebe direkcije za visokogradnju. Zadaci uključuju samostalno vođenje projekata visokogradnje, pregovore s investitorom, nadležnim tijelima, partnerima i podizvođačima, i sl. Uvjeti su VSS – građevinskog smjera i minimalno. 5 godina radnog iskustva u vođenju projekata visokogradnje. Opširnije pronađite ovdje.

Končar-Energetski transformatori za potrebe odjela Konstrukcije raspisali su natječaj za radno mjesto: Windchill / Creo developer (m/ž). Radi se o poslovima na razvoju i održavanju Java/Java EE Windchill te Jlink Creo aplikacija, a od kandidata se očekuje da bude komunikativna i marljiva osoba sklona timskom radu, spremna stručno usavršavati se. Potrebne kvalifikacije je VSS, tehničkog ili srodnog fakulteta. Opširnije pronađite ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!