Stimulativna primanja i dodatne beneficije: Zapošljavaju Pevec, Jysk, Hill, Cammeo, Končar, Hill…

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2016. u 10:08
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Jysk zapošljava HR Business Partnera (m/ž) koji će usko surađivati s čelnicima u trgovinama, te na taj način pružati potporu općim ciljevima organizacije. Jedan od glavnih zadataka je razvoj talenata u kompaniji, a idealan kandidat za ovo radno mjesta ima najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u. Opširnije pročitajte ovdje.

Pevec je u potrazi za Regionalnim koordinatorom veleprodaje (m/ž). Od kriterija je važno minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, kao i istinska usmjerenost na kupca, a zaposlena će osoba preuzeti odgovornost za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području. Prijaviti se možete putem linka.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Trenutno je oglašeno radno mjesto Pravni savjetnik u Odjelu tajništva Banke (m/ž), Direkcije pravnih poslova u Zagrebu. U opisu posla ističe se administrativna i tajnička potpora Upravi i Nadzornim odborima društava u vlasništvu banke, a kao uvjet VSS – završen Pravni fakultet. Opširnije potražite ovdje.

Medtronic zapošljava Prodajnog predstavnika za područje Hrvatske, Slovenije, Albanije, BiH i Kosova. Kompaniji treba neovisna, motivirana osoba koja brzo uči, a orijentirana je prema klijentu. Prodajni predstavnik biti će odgovoran za prodaju širokog spektra kirurške tehnološke opreme, a njegova zadaća biti će i razvijanje i održavanje poslovne mreže u tom području. Opširnije pronađite ovdje.

Dekra za područje rada u Dalmaciji traži Voditelja računovodstva (m/ž). Odgovornosti uključuju koordinaciju, planiranje i kontrolu rada računovodstvenog odjela, dok su tražene kvalifikacije visoka stručna sprema odgovarajuće struke, te 5 godina radnog iskustva na istim poslovima. Nude se stimulativna primanja i dodatne beneficije, kao i mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja u vrlo modernom poslovnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

Cammeo Grupa zapošljava Savjetnika u odnosima s javnošću (m/ž) – članom tima koji će biti zadužen za upravljanje komunikacijskim procesima za sva četiri subjekta. Dnevni zadaci sastoje se od savjetovanja i dnevna komunikacije s menadžmentom i organizacije javnih događanja, a idealan kandidat za ovu poziciju poznaje poslovne procese u odnosima s javnošću. Imate li završen studij novinarstva ili odnosa s javnošću, te minimalno 3 godine radnog iskustva u struci, ovdje ispunite brzu prijavu

Hill International za prodajne aktivnosti u jadranskoj regiji traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za PVC profile. Na ovoj poziciji ostvarit ćete mogućnost dobivanja godišnjih bonusa za ostvarivanje ciljeva, a kompanija nudi i službeni automobil. Od kandidata se očekuje nekoliko godina iskustva u prodaji, te poznavanje barem jednog stranog jezika. Vozačka dozvola je također nužna. Opširnije potražite ovdje.

U cilju daljnjeg uspješnog razvoja i proširenja na tržištu, Zagrebački prometni zavod traži pouzdanog i odgovornog radnika za poziciju Manager plinsko benzinske postaje (m/ž). Ključne odgovornosti su planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada plinsko benzinske postaje sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Imate li minimalno 3 godine iskustva rada na mjestu Voditelja/Zamjenika voditelja poslovnice u međunarodnim maloprodajnim trgovačkim lancima ili Voditelja prodaje (npr. Kaufland, LIDL, BILLA, itd.), prijavite se ovdje na oglas.

Strabag kao europski tehnologijski koncern za građevinske usluge zapošljava Project Managera (m/ž) za potrebe direkcije za visokogradnju. Zadaci uključuju samostalno vođenje projekata visokogradnje, pregovore s investitorom, nadležnim tijelima, partnerima i podizvođačima, i sl. Uvjeti su VSS – građevinskog smjera i minimalno. 5 godina radnog iskustva u vođenju projekata visokogradnje. Opširnije pronađite ovdje.

Končar-Energetski transformatori za potrebe odjela Konstrukcije raspisali su natječaj za radno mjesto: Windchill / Creo developer (m/ž). Radi se o poslovima na razvoju i održavanju Java/Java EE Windchill te Jlink Creo aplikacija, a od kandidata se očekuje da bude komunikativna i marljiva osoba sklona timskom radu, spremna stručno usavršavati se. Potrebne kvalifikacije je VSS, tehničkog ili srodnog fakulteta. Opširnije pronađite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close