Šef županjske Sladorane odlazi zbog izbora

Autor: Miroslav Flego/VLM , 10. siječanj 2014. u 09:24
Luka Burilović predsjednik je vinkovačkog HDZ-a/P. Macek/PIXSELL

Luka Burilović nakon osam godina ostavlja fotelju radi stranke.

Luka Burilović nam je potvrdio kako namjerava napustiti mjesto predsjednika Uprave županjske Sladorane koju uspješno vodi osam godina.

"Već sam najavio vlasnicima Sladorane odlazak zbog parlamentarnih izbora jer se namjeravam ozbiljno posvetiti izborima za dvije godine", kaže Luka Burilović, koji je bio i pomoćnik ministra poljoprivrede Petra Čobankovića, a sada obnaša dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Vinkovaca i Gradskog vijeća Vinkovaca nakon što je na lokalnim izborima u svibnju prošle godine pobijedio i nastavio kontinuitet HDZ-a na vlasti u Vinkovcima od prvih izbora.

Iako u HDZ-u još ne žele govoriti o kandidatima te stranke na listi za parlament, prema svemu sudeći Burilović će biti pri vrhu, što će mu omogućiti ulazak u Sabor. No, što će biti nakon Sabora, još ne želi govoriti.  Burilović je prvi predsjednik Uprave Sladorane koji na svoj zahtjev odlazi s čelne pozicije te tvrtke koja je u posljednjih osam godina među prvim tvrtkama te veličine u Slavoniji, o čemu govori i nagrada Hrvatske  Gospodarske komore je Sladorana dobila zbog svojih izvrsnih poslovnih rezultata. 

Komentirajte prvi

New Report

Close