Raspisuje se Javni natječaj za osnivanje prava građenja i zakupa zemljišta na prostoru Gospodarske zone „Podi“ Šibenik

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2014. u 17:46
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sukladno Odluci o raspolaganju zemljištem na prostoru Poduzetničke zone „Podi“ Šibenik, gradonačelnik Grada Šibenika je raspisao javni natječaj iz naslova radi izgradnje gospodarsko-poslovnog sadržaja u skladu s određenjima Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone „Podi“. Rok za dostavu ponuda počinje teći danom objave natječaja u Slobodnoj Dalmaciji, priopćeno je iz ureda šibenskog gradonačelnika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

Izmjenama i dopunama Urbanističkog plana na česticama iz javnog natječaja predviđa se održavanje sajmova automobila, plovila i slično, a propisana je obaveza održavanja sajmenih priredbi dva puta na tjedan.

Također, natječaj predviđa i mogućnost ostvarivanja prava na zakup građevinskog zemljišta, namjena kojega bi bila osiguravanje parkirališnog prostora u funkciji sajmene djelatnosti.

„Ovaj natječaj rezultat je razgovora sa zainteresiranim investitorima kojima, kao uostalom i svim investitorima na drugim gradskim projektima, želimo dati punu podršku. Nailazili smo na brojne administrativne zapreke, no upornost u njihovu rješavanju se isplatila. Sajam automobila za područje cijele Dalmacije želimo i vidimo na Podima, ne samo zbog novozapošljavanja-što i jest prioritet- već i zato što zonu Podi želimo približiti građanima, bolje povezati s ostalim dijelovima grada, županije i čitave regije.“, kazao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Natječaju mogu pristupiti domaće i strane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem.

Svi uvjeti natječaja određeni su Uputama ponuditeljima, Općim i posebnim uvjetima i natječajnom dokumentacijom.

Cijeli tekst natječaja bit će objavljen u dnevnom listu „Sloboda Dalmacija“, na internetskim stranicama Gospodarske zone „Podi“ kao i na oglasnoj ploči i internetskim stranicama Grada Šibenika.

Ponude je potrebno dostaviti u prijemni ured Grada Šibenika, najkasnije 30 dana od dana objave natječaja u Slobodnoj Dalmaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close