Pusić i Erjavec: Našli smo rješenje za Ljubljansku banku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. veljača 2013. u 20:46
Vesna Pusić, Karl Erajvec Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Rješenje oko kojega smo se suglasili ima nekoliko različitih podvarijanti, rekli su ministri vanjskih poslova nakon šestosatnog sastanka.

Ministri vanjskih poslova Hrvatske i Slovenije Vesna Pusić i Karl Erjavec objavili su u srijedu navečer da su našli rješenje za problem Ljubljanske banke, ali ga ne mogu predstaviti javnosti dok ga ne odobre vlade u Zagrebu i Ljubljani. Rješenje oko kojega smo se suglasili ima nekoliko različitih podvarijanti, rekli su ministri vanjskih poslova nakon šestosatnog sastanka u Otočcu ob Krki na kojem su tražili rješenje za pitanje stare devizne štednje hrvatskih štediša u bivšoj Ljubljanskoj banci.

Pusić i Erjavec najavili su da će to rješenje predstaviti svojim vladama, te ako ga one prihvate, ponovno će se sastati u Zagrebu 19. veljače.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Ja bi samo štel komentirati da Slovenija sigurno ne bu zadnja država koja će ratificirati ulazak Hrvatske u EU.

Naime, zadnja država koja će ratificirati ulazak Hrvatske (ako će pristati na ucjene) u EU biti će Hrvatska, nakon referenduma u 6. mjesecu u Hrvatskoj, uz pitanje: DA LI STE ZA ULAZAK U EU POD OVIM UVJETIMA

DA NE

Tako da bu ipak Zagorska zadnja.

lp

Baš mi je drago da je Hrvatska napokon našla rješenje koje će odgovarati Slovencima. Salomon je kamilica za Pusićku. Ona je odlučila udovoljiti svim zahtjevima Slovenije na račun hrvatskog proračuna. Nobel za mir, ekonomiju, alkemiju i sve ostale grane ići će u ruke jedne i jedinstvene Vesne.

Ma zaista je politika kurva, a mi živimo u zemlji gdje ne znaš ko kome gaće skida.

našli su rješenje tako da će HR spustiti gaće i dati slovencima sve što žele…sram me što živim u ovakvoj državi s ovakvim političarima beskičmenjacima

New Report

Close