Prijavljen zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana

Autor: Agencija VLM , 02. rujan 2014. u 13:10
Photo: Boris Scitar/Vecernji list

Kako je Mihael Silađi ispričao za Glas Istre, skinuo se iz protesta i očaja jer mu je Prekršajni sud izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna zbog rada na crno, a nema novaca da ju plati.

Protiv 39 godišnjeg Mihaela Silađija iz Medulina, koji je u ponedjeljak na Prekršajnom sudu u Puli pred djelatnicima skinuo sa sebe svu odjeću i ostavio je ondje, a potom je potpuno gol krenuo rivom do Glasa Istre da bi novinarima ispričao zašto je to učinio nakon čega je uhićen, policija je podnijela prijavu zbog kršenja javnog reda i mira, a zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana na istom sudu na kojem se razodjenuo, protiv njega je podnijet optužni prijedlog.

Kako je Silađi ispričao za Glas Istre, skinuo se iz protesta i očaja jer mu je Prekršajni sud izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna zbog rada na crno, a nema novaca da ju plati jer su i on i supruga nezaposleni .Prisiljen je, ispričao je, raditi na crno kako bi prehranio obitelj. Ako ode u zatvor, smatra, imat će smještaj, hranu i odjeću, a za djecu i ženu će se, ispričao je država pobrinuti, da ih zbrine kada to on kao suprug i otac nije uspio.

Komentirajte prvi

New Report

Close