Predsjednica potvrdila mandatara; Orešković: Radit ćemo za bolje sutra

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2015. u 18:28
Foto: FAH

Još tijekom popodneva postalo je jasno da je Orešković najizgledniji kandidat za mandatara.

Nakon posljednjih konzultacija, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović potvrdila je Tihomira Oreškovića za mandatara nove Vlade koji je predsjednici javno predao 78 potpisa.

Tihomir Orešković zahvalio je predsjednici na ukazanom povjerenju i najavio kako će zajedno sa hrvatskim građanima raditi za bolje sutra. Na suradnju je pozvao i oporbu. 

Konstituirajuća sjednica Sabora bit će u ponedjeljak.

Još tijekom popodneva postalo je jasno da je Orešković najizgledniji kandidat za mandatara što su na zajedničkoj konferenciji za novinare potvrdili Petrov i Karamarko.

Tihomir Orešković bio je do sada financijski direktor Teve za Europu, inače vlasnika Plive. Na tu funkciju stigao je upravo iz Plive, gdje je bio čelni čovjek do 1. rujna 2014. godine, a na tu funkciju imenovan je 1. srpnja 2012.

Komentari (6)
Pogledajte sve


A zašto je došao iz Kanade , gdje je moćan i financijski zbrinut?
Da se pokaže u Hrvatskoj?

Gdje je bio do sada? Pa, sad RASTEMO….šta će nam on sada ?

Dosao je instalirati Shoppers Drug Mart u Hrvatsku. Sad ce u svakoj ulici biti 2 apoteke ko u Kanadi + 1 u svakom Konzumu. Apotekarske marze ce biti maksimalno 5%.

Ako ne promjenis poslovni model u naredna 3 mjeseca, gotova si.

Pero7…ti ..ili ne shvaćaš što se događa…ili se praviš lud.

sumrak-demokracije

hrt-poziva-na-prosvjed-protiv-vlade

osniva-se-partizanski-odred

sporazum-hdz-proglasava-drzavnim-udarom

Demonstracije protiv demokracije!

Nakon što jučer Bago samo što nije ugrizao Petrova za nogu pa taj nekontrolirani ispad s unošenjem u lice nazvao “intervju”, danas su kontrolu nad sobom izgubili i Margetić i Manolićevi mališani, pa zajedno s medijima kreću u rušenje nove vlade i prije nego je ona formirana!

U demokracijama bi se to zvalo državni udar, ali ovdje se “državnim udarom” proglašava diskrecijsko pravo svake stranke da sklopi sporazum o zajedničkoj vladi s bilo kojom drugom!

Sumrak demokracije: HRT poziva na prosvjed protiv vlade, osniva se ‘partizanski odred’, a sporazum MOST-HDZ proglašava državnim udarom!

A zašto je došao iz Kanade , gdje je moćan i financijski zbrinut?
Da se pokaže u Hrvatskoj?

Gdje je bio do sada? Pa, sad RASTEMO….šta će nam on sada ?

New Report

Close