Poznati proizvođač automobila traži hrvatske radnike: Daju 1000 eura plaću, smještaj, prijevoz

Foto: Uli Deck/dpa /DPA/PIXSELL Foto: Uli Deck/dpa /DPA/PIXSELL

Ne vape samo hrvatski poslodavci za radnicima. Sve je više stranaca koji u Hrvatsku dolaze u potrazi za radnom snagom, a jedna od njih je i poznata češka tvornica automobila Škoda.

Škoda tako traži radnike, a ovaj tjedan odvojili su za hrvatske. U četiri grada, Osijeku, Sisku, Karlovcu i Zagrebu predstavnici tvrtke imat će razgovore sa zainteresiranim radnicima iz ovih gradova koji svoju budućnost možda vide upravo u ovoj srednjoeuropskoj državi koja u gospodarskom smislu nadaleko bolje stoji od Hrvatske.

Oglas kojeg su Česi dali preko Radio Mrežnice polučio je velik interes slušatelja, a njihovi medijski predstavnici u Hrvatskoj spremno odgovaraju:

“ManpowerGroup” Češka Republika traži potencijalne zaposlenike za Škodu Auto, Mladu Boleslavu. Potencijalni zaposlenici mogu zaraditi od 1 000 EUR, uz smještaj i prijevoz čiji su troškovi pokriveni, te će dobiti koordinatora tijekom njihovog boravka u Češkoj. ManpowerGroup će se pobrinuti za njih.

Razgovor oko mogućeg posla u Škodi sutra je u Osijeku, u srijedu dolaze u Sisak, a u četvrtak su u Karlovcu u Pouka centru od 18 sati. Dan nakon toga su u Zagrebu.

Škoda Auto, poznatija samo kao Škoda, češki je proizvođač automobila. Osnovana je 1895. godine kao Laurin & Klement. Nalazi se u gradu Mladá Boleslav.

Komentari (3)
 • upupup
  upupup 8:26 20.11.2018.

  Samo u Njemačkoj ima preko 1.000.000 slobodnih radnih mjesta.
  Mi smo im među najprihvatljivijim radnicima.
  Hrvatska može biti ispražnjena za nekoliko mjeseci.
  Gotovo je, samo mnogi toga još nisu svjesni.

 • dragon2000
  dragon2000 7:40 20.11.2018.

  Činjenica je da smo se približili gadno Africi tako da stranci masovno dolaze ovdje po ovo radnika što je još ostalo u ovoj nazadnoj državi.

 • Barikb
  Barikb 14:57 19.11.2018.

  1.000 eura, možda su fulali kontinent došli
  u Hrvatsku a misle da je Afrika. 1.ooo eura, dajte najte

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve