Poslovni.hr ušao je u TOP 10 najčitanijih portala u Hrvatskoj!

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2013. u 10:28
Screenshot

Po prvi puta od svog pokretanja portal Poslovni.hr ušao je u top 10 portala u Hrvatskoj prema istraživanju gemiusAudience. S konstantnim rastom broja posjetitelja čvrsto drži poziciju lidera i najbržeg rastućeg hrvatskog portala u svojoj kategoriji.

Po prvi puta od svog pokretanja portal Poslovni.hr ušao je u top 10 portala u Hrvatskoj prema istraživanju gemiusAudience. S konstantnim rastom broja posjetitelja čvrsto drži poziciju lidera i najbržeg rastućeg hrvatskog portala u svojoj kategoriji.

Prema istraživanju, portal Poslovni.hr ima čak 100.000 posjetitelja više nego u istom mjesecu prošle godine te nas je u srpnju ove godine posjetilo 239.623 korisnika.

Skok od čak 25 mjesta u godinu i pol dana pokazatelj je kvalitete sadržaja koju su naši čitatelji prepoznali, stoga veliko hvala svima koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec. Također, želimo dobrodošlicu novim korisnicima, koji će se pridružiti poslovnoj zajednici Hrvatske na našem portalu.

Svakodnevno za vas pratimo novosti i inovacije iz svijeta biznisa, ekonomije i financija te  tehnologije. Maksimalno smo posvećeni poslovnom razvoju i edukaciji naših posjetitelja kroz sve rubrike te forum na kojem okupljamo najveću i najaktivniju zajednicu korisnika. Pratite nas i dalje jer za vas pripremamo zanimljive novitete i projekte.   

Istraživanje gemiusAudience

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 115 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Komentari (7)
Pogledajte sve

rekordnu posječenost zahvalite kultnoj kolumni Birtija od legendarnog Tome Birtića

…hvalite me usta moja…pa već godinu dana niste u stanju popraviti nedostatke zadnje izvedbe portala…

…toliko koliko vi brinete o posjetiteljima…idemo po navici i jer je dobra ekipa…[emo_zloban]

@Twixer
To nije istina.Osobno mi je glavni razlog dolaska na forum cisto s ulagackog aspekta ulagaci poput Vakule Maloga. Vidim u sto covjek ulaze i znam da od toga triba bizat ka vrag od tamjana. Isto mi je potvrdilo jos nekoliko kolega forumasa.

Glavni motiv posjetitelja je forum i to su skužili urednici ovog portala pa se koriste opcijom “poruka će biti objavljena nakon odobrenja moderatora” i tako kupuju vrijeme….Upravo sada na temi DIOKI-R-A imate skoro 40 poruka koje se ne mogu pročitati a stare su preko 12 sati. Forumaši uporno pokušavaju pročitati reakcije na svoje postove i postove drugih posjećujući ovaj portal. što se tiče poslovnih vijesti, većinu sam pročitao puno ranije na običnim mjestima tipa Večernji, Jutarnji i.t.d. Kolumne su priča za sebe…
I dalje ću posjećivati ovo web mjesto!!

New Report

Close