Policija došla po Perkovića

Autor: Poslovni.hr , 24. siječanj 2014. u 11:07
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Policija je u prijepodnevnim satima došla po Josipa Perkovića i odvezla ga u civilnom automobilu.

Policija je u prijepodnevnim satima došla po Josipa Perkovića i odvezla ga u civilnom automobilu, piše Večernji list.

Josip Perković može biti predan Njemačkoj u svakom trenutku, a predaja će biti obavljena u Hrvatskoj, najvjerojatnije na zagrebačkom aerodromu, izjavio je jučer medijima u Saboru ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Da će predaja njemačkoj strani biti obavljena na zagrebačkom aerodromu, Ostojić tvrdi na temelju dosadašnjih iskustava te kaže kako to i je najjednostavnije i najlogičnije rješenje, iako dopušta mogućnost da bude i neki drugi dogovor, a o detaljima će se dogovoriti dva odjela S.I.R.E.N.E., hrvatski i njemački.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Taj papir je postanska potvrda da je posla tuzbu sudu za ljudska prava u Strazburu protiv odluke Ustavnog suda o izrucenju.

u medijima koji su pratili dosadašnji tijek i korektno izvještavali objavljeno da je visoki izvor zaplakao u zračnoj luci, a Nobilo da je trčao za avionom sa nekakvim novim papirom u rukama

Evo javljaju da je poletio.Danas i nebo place.Sretan put Joža i brzo nam se vrati.Strah me da premijeru Milanovicu ne pukne srce od tuge.Bojim se da on nece ovo moc izdrzat.

još jučer je Udbilo tvrdio da je Ustavni sud donio drugačiju odluku, misli da mu je to kao Dorh

New Report

Close