Partijanerska odredišta na meti Linićevih inspektora

Autor: Poslovni.hr , 12. kolovoz 2013. u 21:16
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Carpe Diem na Hvaru i vodička Haicienda uhvaćeni su u poreznim prekršajima i čeka ih pečaćenje.

Klubovi Carpe Diem na Hvaru i vodička Haicienda uhvaćeni su u poreznim prekršajima i čeka ih pečaćenje, javlja RTL. "Čini mi se da je danas zatvaranje Carpe Diema radi toga što eto nije bilo 120 kuna nego 120 tisuća kuna viška u blagajni", izjavio je Slavko Linić za RTL Televiziju.

"Znate, na ovom godišnjem odmoru ostao sam iznenađen koliko ljudi želi da sve one koji nelegalno rade maknemo sa hrvatske scene. Znači da su dosad bili neumjereni u tome koliko su potkradali državni proračun, usluge obrazovanja i zdravstva a da nisu doprinosili državni proračun. Takvima konačno treba stati na kraj", rekao je Linić.

Iako se neslužbeno doznaje da su porezni inspektori već krenuli na Hvar kako bi zapečatili popularni klub, iz samog Carpe Diema tvrde suprotno. Hvarski klub nije ostao usamljen – porezni su inspektori posjetili i klub Hacienda kod Vodica, gdje su otkrili da se na pomoćnom ulazu u klub nisu izdavali računi za ulazak gostiju u klub. U Poreznoj upravi ne žele komentirati pojedine slučajeve, no potvrđuju da je nadzor osjetno postrožen.

Komentari (5)
Pogledajte sve


nije trebalo zatvarat carpe diem u sezoni, kad je hvar pun turista.
trebali su ga zatvorit npr. u studenom, kad na hvaru nema nikoga.
pa bi vlasnicima bilo vise stalo da ga sto prije ponovno otvore.

[emo_palacg]

nije trebalo zatvarat carpe diem u sezoni, kad je hvar pun turista.
trebali su ga zatvorit npr. u studenom, kad na hvaru nema nikoga.
pa bi vlasnicima bilo vise stalo da ga sto prije ponovno otvore.


Ovaj se obrušio samo na kafiće…ok…istina,godinamaje većina njih potkradala no što je sa zubarima,frizerima itd..kod njih je dobio račun samo onaj tko je inzistirao i to po drugoj cijeni. Pa nisu kafići cjelokupna ekonomija!

nažalost. mi jesmo ekonomija kafića, kladionica i državnih službi.

također je poznato da najviše rade na crno odvjetnici.

Treba prvo kafice i sve ih treba zatvarati,njima je smanjen pdv na 10 posto,nitko nije spustio cijenema mnogi su ih cak i digli,i još im je malo,kradu i dalje! Nema milosti za ugostitelje.

New Report

Close