Ovo je top 5 poslodavaca u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2014. u 13:24
Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Na listi Top 5 Poslodavaca Partnera nalaze se vodeće hrvatske kompanije: Vipnet, Coca-Cola, Pliva, Valamar i JGL.

Jadran Galenski laboratorij je zahvaljujući izvrsnosti u upravljanju zaposlenicima i ove godine nagrađen certifikatom Poslodavac Parter te uvršten na listu Top 5 Poslodavaca Partnera, priopćeno je iz te kompanije. Certifikat je predsjedniku Uprave i direktoru JGL-a Ivi Usmianiju uručio Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Na listi Top 5 Poslodavaca Partnera nalaze se vodeće hrvatske kompanije: Vipnet, Coca-Cola, Pliva, Valamar i JGL. 

Projekt podržavaju portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Kako bi zadovoljili standarde certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Procese kompanija uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručni tročlani tim sastavljen od stručnjaka u ljudskim resursima koji dolaze iz vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Trenutačno je 21 kompanija dobitnica certifikata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini: Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Henkel Croatia, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA – Industrija nafte, Jadran Galenski laboratorij, JT International Zagreb, JT International predstavništvo u Bosni i Hercegovini, Kozmo, Lidl Hrvatska, Pliva Hrvatska, Printec Croatia, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara. 

Komentirajte prvi

New Report

Close