Hotel zatvoren za posjetitelje, useljava se granična policija?

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2013. u 13:21
Granična policija. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki hotel Mursa zatvoren je za posjetitelje, a navodno bi u taj hotel mogli doći policajci koji bi radili na šengenskim granicama.

Osječki hotel Mursa zatvoren je za posjetitelje, a u hotelskoj upravi su prikraćeni za informacije o poslovnoj budućnosti hotela pa se još ne zna tko će se u njega i kada useliti, piše Glas Slavonije. Postoje pretpostavke da će hotelske sobe napuniti azilanti ili MUP-ovci, a nitko još službeno ne odbacuje ni jednu od tih varijanti. Glas Slavonije piše kako je izglednije da će Mursa postati baza granične policije.

U hotelu za sve informacije upućuju na zagrebačku upravu Željezničkog ugostiteljstva, a jedna od neslužbenih informacija navodi kako je riječ o razdvajanju te zagrebačke tvrtke na tri nove, od kojih bi jedna bila vezana uz hotel Mursu. Navodno bi u taj hotel mogli doći policajci koji bi radili na šengenskim granicama.

Osoblje navodno ne ostaje bez posla, ostaju u hotelu, ali je pitanje čiji će biti zaposlenici. Neki smatraju da bi, preuzime li ih Ministarstvo unutarnjih poslova, mogli biti preraspodijeljeni u MUP-ovom sustavu, piše list. 

Komentirajte prvi

New Report

Close