Odgođeno otvaranje Designer Outlet Croatia, najavljen je novi datum

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2018. u 15:32
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno ovaj četvrtak, zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG

Svi koji željno iščekuju otvaranje Designer Outlet Croatia, morat će se strpjeti još malo da novi vrhunski outlet u Hrvatskoj, smješten nasuprot robne kuće IKEA u Rugvici, otvori svoja vrata. Novi datum otvorenja je četvrtak, 21. lipanj u 17 sati.

Sigurnost i dobrobit kupaca su uvijek na prvome mjestu. Završni radovi zahtijevaju više vremena kako bi se Designer Outlet Croatia dovršio u skladu s našim profesionalnim standardima. Investitori su također svjesni kako su očekivanja od novog outleta, koji će ponuditi više od stotinu modnih i lifestyle brandova, visoka.

'Ovu smo odluku donijeli nastavno na naše obećanje građanima Hrvatske, kao i budućim kupcima, kako bismo im omogućili uistinu jedinstveno iskustvo kupovine u novom outletu', istaknuo je Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia. Pritom je dodao: 'Kako bismo u potpunosti mogli ispuniti ovo obećanje i opravdati sva očekivanja, moramo odgoditi otvorenje za 21. lipanj i osigurati da outlet bude u potpunosti spreman za prve posjetitelje.“

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno ovaj četvrtak, zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping. Oni već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu, koji je svoja vrata otvorio prošlu jesen.

Komentirajte prvi

New Report

Close