‘Možda mi nećemo u EU, ali nećete ni vi na Jadran!’

Autor: Poslovni.hr , 19. siječanj 2013. u 13:08
Screenshot

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel dignuo je popriličnu buku sinoćnjom porukom na svom Twitteru profilu.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel dignuo je popriličnu buku sinoćnjom porukom na svom Twitteru profilu koja glasi: "Kažu Slovenci da možda nikad nećemo u EU. Došlo je vrijeme da im netko konačno kaže: možda mi nećemo u EU ali nećete ni vi na Jadran."

Nakon što su se pojedini mediji, ali tviteraši raspisali o njegovoj poruci, Obersnel se danas ponovno oglasio na Twitteru: "Vidim da su se svi uzbudili zbog jednog twita. On se odnosi prije svega na ministra Erjavca i one koji ga podržavaju".

Naime, šef slovenske dipomacije Erjavec je jučer na Slovenskoj televiziji izjavio kako će raditi na ratifikaciji hrvatskog ugovora čak i u ostavci, samo ako RH povuče ovlasti za tužbe u vezi Ljubljanske banke. U suprotnom, moglo bi se dogoditi da Hrvatska u srpnju ne postane punopravna članica EU, poručio je.

Komentari (7)
Pogledajte sve

Obersnel je ovih ludih dana dušom i tijelom angažiran oko maškara i Riječkog karnevala, tu je on glavni lik i meštar i zato njega i njegove izjave ne bi trebalo ozbiljno shvaćati. [emo_cool]

A što se opterečivate s tim pa naši bi i g***** dali samo da ostanu u evropskom parlamentu,na novce od slovenaca zaboravite to će im bit oprošteno,dali ste gledali latinicu kad je jedna gospođa ostala dužna ljubljanskoj banci par kuna u protuvrijednosti,a sad joj s kamatama skidaju s mirovine,ali nebi bilo ništa čudno da su ju tužili slovenci nego HR pravosuđe.

Podržavam Sloveniju u njihovom nastojanju da ne uđemo u EU. Naša nesposobna i egocentrična politika i političari koče razvoj sposobnih ljudi u ovoj državi a tako i razvoj same države. Ovoj državi jedino lustracija može donijeti dobro ako se pod tim podrazumijeva da svi oni koji su se dosada bavili politikom da im se do doživotno više zabrani. Imat ovakvu državu i resurse pa to sve u dvadeset godina upropastiti mogu samo veliki i nesposobni egocentrici. Nažalost na kraju ne samo da su uništili državu, uništili su i sve radno sposobno u kreativnom i intelektualnom smislu a na kraju će uništiti i sebe jer egocentrizam te trenutno uzdiže iznad boga al kad nestane goriva pad sa ogromne visine je neminovan. Primjera unaokolo u tom smislu je napretek. Mlade, neiskvarene snage u novim političkim okvirima učinile bi čudo od ove države. Kako je rekao sveti i lijepi Nadan i u tome se sa njim slažem: Potrebno nam je jako malo. I prije ulaska u politiku svakog postaviti na detektor laži sa samo jednim pitanjem: Da li se želiš baviti politikom zbog vlastitog interesa ili zbog općeg dobra. Priča gotova.

Kukuriku Vlada nudi Slovencima da nam vrate NAŠIH 270 miliona Eura u 30 godina a opraštaju Sloveniji 450 miliona Eura NAŠIH kamata , kao da im je tih 450 miliona Eura čačino .

A Slovenci ne pristaju na to !

A sa našom lovom su 22 godine kupovali naše nekretnine po Hrvatskoj !

Ova Vlada nesmije oprostiti pljačku Slovencima od 270 miliona + kamate 450 miliona Eura + štednja malim štedišama sa kamatom !

Pa makar nikad ne ušli u tu EU .

Osim toga vidite da su u toj EU največi lopovi , pljačkaši i ucjenjivači gdje caruje mito i korupcija : Patria , Daimler MOL , Austrijske banke…i tako dalje , i tako bliže…

New Report

Close