Nudi se neto plaća od 40.000 do 60.000 kn! Provjerite tko zapošljava

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Prijave se zaprimaju do 30.06.

European Patent Office objavio je oglas u kojem zapošljava na poziciji: Engineer / Scientist - European Patent Examiner (m/ž) u Nizozemskoj (Haag) i Njemačkoj (Munich).

Traže se inženjeri i znanstvenici s magisterijem iz inženjerstva, fizike, kemije ili prirodnih znanosti, koji će raditi kao europski ispitivači patenata u različitim područjima, poput informatike i zdravstva, medicinske tehnologije, građevinarstva i termodinamike, te brojnim drugim područjima.

Vizija i misija Ureda za patente za Europu je da podrži inovacije, konkurentnost i gospodarski rast u Europi, kroz predanost i davanje visokokvalitetnih usluga, koje se pružaju u skladu s Europskom patentnom konvencijom.

Mjesečna primanja koja vas očekuju na ovoj poziciji iznose od 40.000 kn do 60.000 kn! Provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput referenta prodaje (m/ž), stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja (m/ž), poslovođe (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentari (2)
 • zez1
  zez1 13:46 5.6.2019.

  Mos123


  Migracijski dnevnik opet o njemackoj. Vi i VL stalno lupetate o toj zemlji. Porucujem vam da prestanete poticat ljude na odlazak! Zasto onda imate inicijative "Hrvatska pamet Hrvatskoj" ili "Hrvatska kakvu trebamo" ako stalno reklamirate odlazak i super vruce poslove i Dojclandu?

  Neka poslodavci daju 40.000 do 60.000 kuna neto mjesečno diplomiranim inženjerima i ljudi će ostati.
  Uostalpm pošto sam iz te branše čak nije novac u pitanju već da radiš nešto novo i to u struci koju voliš.

  Patentiranje je jedno od ljepših načina rješavanja problema.

  Ne imati posla s Hdz-Hns-Bandić uhljebima, rođama i kumovima….
  Neprocjenjivo.

 • Mos123
  Mos123 10:36 5.6.2019.

  Migracijski dnevnik opet o njemackoj. Vi i VL stalno lupetate o toj zemlji. Porucujem vam da prestanete poticat ljude na odlazak! Zasto onda imate inicijative “Hrvatska pamet Hrvatskoj” ili “Hrvatska kakvu trebamo” ako stalno reklamirate odlazak i super vruce poslove i Dojclandu?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve