Nude konkurentnu plaću, mjesečne bonuse, vaučere za obrok, besplatne masaže na radnom mjestu i ‘more’ drugih pogodnosti

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2019. u 13:49
Foto: Getty Images

Prijave se zaprimaju do 19.09.

Johnson Controls vas poziva da se prijavite na natječaj za poziciju: Senior Tax Specialist (m/ž), u Bratislavi (Slovačka). Tko se traži? Osoba koja je prvostupnik ili ima završen magistarski studij iz područja financija (s naglaskom na porez ili računovodstvo), ima dvije do pet godina radnog iskustva, tečno govori engleski jezik i poznaje istočnoeuropske jezike (slovački, poljski, mađarski, češki). Poželjno je i osnovno razumijevanje lokalnih GAAP koncepata.

Osim vrlo ugodnog i međunarodnog radnog okruženja, Johnson Controls nudi razne mogućnosti za budući rast, konkurentnu plaću od 12.000 kn, mjesečne bonuse, potpuno pokrivene vaučere za obrok, mjesečnu besplatnu masažu na radnom mjestu, zimski paket vitamina, FIT dane na licu mjesta i fleksibilnu naknadu, tako da ostatak pogodnosti možete prilagoditi vašim potrebama. I više nego odlični motivatori da se na ovaj natječaj prijavite na vrijeme.

Sjedište vašeg budućeg posla, ukoliko aplicirajte na ovaj natječaj, bit će u novootvorenim uredima u živopisnom centru grada, u blizini rijeke i trgovačkog centra Eurovea. U objektu se nalaze fitness centar, aparat za kavu, blagovaonica i dječji vrtić. Ako se preselite u Bratislavu i pridružite se JCI, imat ćete pravo na naknadu za smještaj, koja će vam pomoći u prilagodbi na novi život i novi korak u vašoj karijeri!

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput voditeljice / voditelja prodaje i betonare u Strabagu, IT stručnjaka za kvalitetu i usklađenost (m/ž) u Plivi, potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close