Nepotrebno je nekome potrebno

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2016. u 11:22
Photo: e-student

Nakon odjeće koja se prikupljala prve godine i 1090 prikupljenih knjiga za udrugu “Mali zmaj” prošle godine, došao je red i na igračke.

Treću godinu za redom udruga eSTUDENT provodi akciju pod nazivom “Nepotrebno je nekome potrebno”. Cilj projekta je prikupiti materijalne potrepštine za domove i udruge koji trebaju pomoć. Ovu godinu akcija traje od 7. do 23. ožujka, a namijenjena je domu za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji “Duga”. Nakon odjeće koja se prikupljala prve godine i 1090 prikupljenih knjiga za udrugu “Mali zmaj” prošle godine, došao je red i na igračke.

Igračke se mogu donijeti na Ekonomski fakultet (Trg J. F. Kennedyja 6) radnim danom 10-16h i na Učiteljski fakultet (Savska 77) radnim danom 10-15h. Zbog lakšeg održavanja, prikupljaju se sve igračke osim plišanih.

Zbog toga eSTUDENT ovim projektom želi pokazati kako dobra djela nisu rezervirana samo za određeno doba godine. Djeci, štićenicima “Duge”, iz različitih razloga onemogućeno je odrastanje u domu prepunom raznih igračaka, a samo mali doprinos ovom projektu može razveseliti brojna dječja srca. Male stvari čine veliku razliku i svaka poklonjena igračka sudjeluje u  stvaranju sretnijeg djetinjstva.

Pridružite se ovoj akciji, donesite svoje igračke u vlakiće postavljene na fakultetima i darujte sreću onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Komentirajte prvi

New Report

Close