FOTO: Nakon četiri godine, 13 putničkih vlakova od danas ponovno prometuju na ovoj liniji

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. veljača 2018. u 08:23
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Cilj HŽ Putničkog prijevoza je osigurati povoljnije cijene karata, povećati mobilnost stanovništva u cilju poboljšanja kvalitete života građana te povezivanja i poticanja gospodarskog razvoja županija.

Besplatnom promotivnom vožnjom vlaka na relaciji Daruvar -Zagreb, koji će krenuti danas u 18.04 s daruvarskog kolodvora, HŽ Putnički prijevoz ponovno uvodi željeznički putnički prijevoz na relaciji Virovitica – Daruvar – Banova Jaruga.

Od danas u promet će biti uvedeno 13 vlakova, pri čemu će dva vlaka voziti na relaciji Virovitica – Banova Jaruga – Virovitica, devet vlakova na relaciji Daruvar – Banova Jaruga – Daruvar, a dva vlaka namijenjena prvenstveno prijevozu studenata vozit će petkom na relaciji Zagreb -Glavni kolodvor (GK) – Daruvar – Virovitica i nedjeljom na relaciji Virovitica – Daruvar – Zagreb GK, poručuju iz HŽ Putničkog prijevoza.
Uz 13 navedenih vlakova, putnici će se nastaviti prevoziti i autobusima na relacijama Virovitica – Daruvar – Virovitica i Virovitica – Banova Jaruga – Virovitica, gdje će biti devet autobusnih linija.

Pruga Virovitica – Daruvar – Banova Jaruga prolazi kroz Bjelovarsko-bilogorsku, Sisačko-moslavačku, Požeško-slavonsku i Virovitičko-podravsku županiju. U suradnji s navedenim županijama, cilj HŽ Putničkog prijevoza je osigurati povoljnije cijene karata, povećati mobilnost stanovništva u cilju poboljšanja kvalitete života građana te povezivanja i poticanja gospodarskog razvoja županija.

Komentirajte prvi

New Report

Close