Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pliva, Hilti, Metro, Pepco, Ziegler, Batak Grill

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2017. u 12:46
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Slobodna Dalmacija Print u narednom periodu ima ambiciozne planove razvoja i širenja tiskare na tržištu Dalmacije, zatim i na ostalim dijelovima RH, a kasnije i na ostalim tržištima Eu, traže kandidate za radno mjesto Direktor Društva s mjestom rada u gradu Splitu. Za prijavu na ovo radno mjesto potrebna je VSS ili VŠS grafičkog ili ekonomskog smjera te 5 godina radnog iskustva u grafičkoj ili nekoj sličnoj proizvodnoj branši. Brza prijava.

Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Voditelja grupe za elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku. Neki od zadataka su pružanje redovne podrške elektroničkog izdavanja dokumentacije o lijeku globalnim i lokalnim regulatornim poslovima. Koordiniranje i vođenje rutinskih aktivnosti te upravljanje svakodnevnim aktivnostima grupe. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka Hilti preko svog programa za zapošljavanje mladih GROW@Hilti program traži osobe za radno mjesto Account Managera za područje Zagreba, Zadra, Šibenika i Splita. Radno mjesto podrazumijeva posjećivanje poslovnih korisnika i partnera u svrhu poboljšanja poslovanja i suradnje. Kandidat će odmah na početku svojeg poslovnog putovanja dobiti veliku odgovornost ali i potporu i trening koji je će prethodno proći. Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na ovo radno mjesto, možete se prijaviti ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Voditelja odjela mesa i suhomesnatih proizvoda. Osoba će biti odgovorna za kontrolu prodajnih aktivnosti u suradnji s timom, naručivanje, prodaja te kontrolu artikala. Od potrebnih kvalifikacija traži SSS odgovarajućeg smjera te minimalno 3 godine odgovarajućeg radnog iskustva. Brza prijava.

Tvrtka Pepco traži voditelja trgovine u Opatiji, Zadru i Splitu. Kandidat će obavljati poslove analize prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa. Povrh toga, odgovoran je i za kontrolu troškova, inventuru, izradu izvještaja i zaprimanje robe. Brza prijava.

Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže IT tehničara. Neki od zadataka su instalacija i održavanje računala i opreme, mreže i softvera. Tehnička podrška korisnicima te obrada fotografija također su na listi obaveza. Brza prijava.

PWC Croatia traži osobu za poslove konzultantskih usluga. Osoba će biti zadužena za potporu klijentima i tvrtkama u poslovima konzultantskih usluga. Od osobe se očekuje i poznavanje alata za obrađivanje podataka i analizu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Dubrovačke uslužne djelatnosti traži Regionalnog voditelja operative. Regionalni voditelj operative organizira i nadzire provođenjem poslova iz područja djelovanja društva, usluga tehničkog i higijenskog održavanja te održavanja hortikulture poslovnih objekata, na području regije za koju je zadužen. Ako imate VŠS ili VSS tehničkog ili ekonomskog smjera te minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prijavite se ovdje.

Batak Grill zapošljava Voditelja financija za izradu financijskih kretanja, izradu budžeta, porezno planiranje i praćenje troškova i predlaganje mjera optimizacije. Ako imate visoku razinu odgovornosti i dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close