Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Franck, Batak Grill, Sberbank, Autowill,GTV, J&T banka…

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2017. u 12:34
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

M SAN Grupa i Vivax traže Voditelja prodaje i nabave. Kao Voditelj prodaje i nabave privatne marke bili biste odgovorni za operativnu provedbu strategije razvoja i upravljanja VIVAX brendom, s primarnim fokusom na prodaju. Temeljna zaduženja i odgovornosti  vođenje i upravljanje timom prodaje srednjim i malim kupcima kao i timom Product Managera, praćenje kvartalnih i godišnjih planova troškova i prihoda te nadgledanje uvođenja i razvoja novih proizvoda. Vaš uspjeh je ograničen isključivo Vašom sposobnošću, kapacitetom i ustrajnošću. Prijavite se ovdje.

Kompanija Franck već više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i Brandove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Trenutno su u potrazi za Rukovoditelj prodaje HoReCa. Radno mjesto je u gradu Rijeci. Vođenje i upravljanje prodajom u HoReCa kanalu na regionalnoj razini, ugovaranje poslovnih suradnji i odobravanje isporuka robe, samo su neke od odgovornosti ovog radnog mjesta. Brza prijava.

Batak Grill zapošljava Voditelja financija za izradu financijskih kretanja, izradu budžeta, porezno planiranje i praćenje troškova i predlaganje mjera optimizacije. Ako imate visoku razinu odgovornosti i dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, prijavite se ovdje.

Hrvatska članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži Savjetnika za transakcije u poslovnici u Karlovcu. Uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog smjera, iskustvo u prodaji financijskih proizvoda, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te samostalan rad na računalu. Ako želite biti dio uspješnog tima i raditi u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Koordinatora u logistici. Koordiniranje, komunikacija i razmjena informacija s ostalim odjelima samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. 3 godine radnog iskustva, odlične menadžerske i komunikacijske vještine te odlično poznavanje engleskog jezika samo su neke od zahtjeva za ovo radno mjesto. Brza prijava.

Tvrtka Timeout traži Prodavača / Modnog savjetnika. Ako ste komunikativni, ljubazni i razumijete se u modu, prijavite se ovdje.

Autowill traži Referenta za rad u Rent-a-Caru. Referent u rent-a-caru odgovoran je za sklapanje ugovora o najmu vozila, izdavanja računa te izvršenje dodatnih usluga prema potrebi klijenata. Brza prijava.

CREDITEXPRESS International je osnovan 1999. godine od strane vodećih stručnjaka u naplati potraživanja Centralne i Istočne Europe te je prisutan u jedanaest zemalja regije. Traže Sistem administratora s mjestom rada u gradu Zagrebu. U neke od zaduženja spadaju administracija baze podataka, obrada podataka iz portfelja klijenta te održavanje računalne opreme i mreže. Kandidat mora imati VŠS informatičkog ili tehničkog smjera te je poželjno iskustvo u IT sektoru od dvije godine. Brza prijava.

J&T banka d.d. članica je J&T Finance Group, jedne od najjačih financijskih investitora na području Srednje Europe, cijenjeni je partner brojnih tvrtki ali i građana koji žele efikasno upravljati svojim financijskim poslovanjem. Traže Voditelja službe informacijske sigurnosti. Upravljanje informacijskom, tehničkom i fizičkom sigurnošću, obavljanje sigurnosnih revizija i upravljanje istragama samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka Venema traži računovođu. Od kandidata se očekuje financijsko računovodstvo-knjiženje, obračun pdv, obračun plaća, poznavanje Wand-a. SSS s minimalno 5 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Rail Cargo Logistics traži Disponenta. Ugovaranje i prodaja usluga cestovnog prijevoza, akvizicija novih stranaka i poslova te kontaktiranje s kupcima i dobavljačima u zemlji i inozemstvu samo su neka od zaduženja. Brza prijava.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Za njihovu novu prodavaonicu SINSAY traže više osoba za pozicije Store Manager / Deputy Manager i Sales Assistant (m/ž) s mjestom rada u gradu Varaždinu. Svi kandidati trebaju imati minimalno SSS, siguran i profesionalan nastup te izraženu poslovnu etiku. Potrebno je iskustvo rada u modnoj branši i maloprodaji te želja za radom u dinamičnom okruženju uz spremnost za učenje i usavršavanje, kao i raspoloživost za rad u smjenama i vikendom. Brza prijava.

GTV je jedna od europskih lidera u proizvodnji dodataka za namještaj i LED svijetla. Traže Specijalistu za Marketing. Zadatci ovog radnog mjesta podrazumijevaju pribavljanje novih klijenata i zadržavanje postojećih. Implementacija prodajnih planova i analizu komercijalnih ponuda. Brza prijava.

ProAkustik Security je tvrtka koja već 25 godina ispunjava sigurnosne potrebe svojih klijenata. Traže djelatnika za rad u centralnoj videonadzornoj sobi. Videonadzorne sobe su naročito uređene i uskonamjenske prostorije koje služe isključivo za praćenje rada sustava videonadzora bilo lokalno ili udaljenih sustava videonadzora preko interneta ili neke druge mreže koja je u stanju prenijeti sliku koja nastaje radom sustava videonadzora. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close